Kuva: Radio Pooki

Kaksi oululaismiestä kiinni puukotuksista Toppilassa

21.04.2020 11:42 - Jussi Häkkilä

Oulun poliisi on ottanut kiinni kaksi miestä epäiltynä viime torstaina Oulun Toppilassa tapahtuneista kahdesta puukotuksesta.

Oulun poliisi on ottanut kiinni kaksi miestä epäiltynä viime torstaina Oulun Toppilassa tapahtuneista kahdesta puukotuksesta. Oulun käräjäoikeus on vanginnut miehet todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.
Ensimmäisessä tapauksessa kahdella entuudestaan toisensa tuntevalla miehellä oli tullut riitaa taloyhtiön piha-alueella. Riidan yhteydessä toinen miehistä oli lyönyt uhria puukolla kasvoihin ja selkään. Uhri sai vakavia, mutta ei hengenvaarallisia vammoja. Hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi otti epäillyn kiinni myöhemmin samana yönä Toppilasta.
Toisessa tapauksessa mies löi toista miestä kaulaan teräaseella taloyhtiön rappukäytävässä. Myös tässä tapauksessa uhri sai vakavia vammoja ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Tekijä poistui paikalta, mutta hänet otettiin kiinni seuraavana päivänä yksityisasunnosta Oulussa.
Tapauksilla ei ole yhteyttä toisiinsa. Kumpikin epäilty on myöntänyt teon, mutta kiistänyt syyllistyneensä tapon yritykseen.

Lue myös: Miestä puukotettiin Sotkamossa

Kilpailut

Uusimmat