Kulttuuri- ja tapahtuma-ala yhdistyi: Keikalla.fi -livestream-palvelu julkaistu

19.03.2020 10:30 - Jussi Häkkilä

Rockwayn toimitusjohtaja Nicklas Lindholmia haastattelee Joonas Hepola.
Lippu.fi, Rockway ja Muusikkojen liitto yhdistivät voimansa ja perustivat Keikalla.fi -livestream-palvelun esiintyjiä ja kuluttajia palvelemaan. Jonna Tervomaa, Anssi Kela ja Iiro Rantala ovat Keikalla.fi-palvelun ensimmäisiä mukaan lähteneitä esiintyjiä. Viranomaisten viime perjantaina voimaan tulleen linjauksen mukaisesti kaikki yli 500:n henkilön yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Tämän johdosta musiikki- ja tapahtuma-alan toimijat Rockway, Lippu.fi ja Muusikkojen liitto yhdistivät voimansa helpottaakseen kulttuuri- ja tapahtuma-alan esiintyjien ja järjestäjien tulonmenetyksiä.
Keikalla.fi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden jatkaa suosikkiartistien, stand up -koomikoiden ja teatteriesitysten tukemista laadukkaalla verkkoalustalla, johon tapahtumat striimataan alan huipputoimijoiden johdolla.
Samalla tapahtuma-alan työntekijät voivat jatkaa ammattinsa harjoittamista ilman liveyleisöä, yhdistäen lipunmyynnin, tapahtumatuotannon ja esiintyjän parhaalla mahdollisella tavalla haastavassa tilanteessa. Keikalla.fi on tapahtuma-alalle uusi mahdollisuus yhdistää esiintyjät, keikkapaikat, lipunmyynti ja tuotantoyhtiöt yhdeksi kokonaisuudeksi. Sivustolla edustetaan kaikkia alan esiintymismuotoja – musiikkia, stand up -komiikkaa, puhujia ja näytelmiä. Ensimmäiset keikat julkaistaan tällä viikolla.
Lippu.fi, Rockway ja Muusikkojen liitto mahdollistavat Keikalla.fi-tapahtumat yhteistyössä. Lippu.fi markkinoi ja myy liput tapahtumiin ja Rockway järjestää teknisen tuotannon. Muusikkojen liitto edustaa taiteilijoita ja on mukana kehittämässä kaikille sidosryhmille kestäviä yhteistyömalleja. Teknisen tuotannon yhteistyökumppanit ovat NEP Finland ja Streamteam.

Kilpailut

Uusimmat