Kuva: Anni Hurtig

Oulun teatteri ja Oulu Sinfonia peruvat kevään esityksensä

13.03.2020 15:57 - Marja Ollakka

Oulun kaupungin johtoryhmä kokoontui tänään perjantaina ja päätti, että kaikki kaupungin yleisötilaisuudet perutaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Oulun teatteri noudattaa kaupungin ohjeistusta ja peruu kaikki esitykset, vierailut ja tapahtumat tänään 13.3. alkaen aina 31.5. saakka.

Myös kaikki teatterin tapahtumat, kuten lasten ja nuorten teatterifestivaali, joudutaan perumaan toukokuun loppuun saakka. Teatteri on yhteydessä asiakkaisiin myös kevään tulevien tilavuokrauksien osalta.

Oulu Sinfonia peruu myös koronaviruksesta aiheutuneen poikkeustilanteen vuoksi kaikki konserttinsa toukokuun loppuun saakka.

Oulu Sinfonia ja Oulun teatteri ovat yhteydessä lipun ostaneisiin asiakkaisiinsa. Tilanteen poikkeuksellisuuden ja huomattavan mittaluokan johdosta lippuihin liittyviä peruutusvaateita ei pystytä käsittelemään välittömästi. Asiasta tiedotetaan tarkemmin ensi viikolla.

Lue myös: Oulu peruu koronaviruksen vuoksi kaupungin järjestämät tapahtumat ja tilaisuudet, jotka eivät ole välttämättömiä

Lue myös: Aluehallintovirasto kieltää yli 500 hengen yleisötilaisuudet Manner-Suomessa

Kilpailut

Uusimmat