Oulun teatterin syksyn 2024 vierailuohjelmisto täydentyy Iikka Kiven uudella stand up –soololla, Divet Show’n jouluesityksellä ja miesten vapautumista vallitsevista rooleista pohtivalla alankomaalaisella Boys Won’t Be Boys -esityksellä.
Luvassa on muun muassa Pikisalissa Martti Suosalon tähdittämä ja Juha Kauppisen kirjoittama uutuus Starman, pienellä näyttämöllä televisiosta tuttu ja lokakuusta joulukuuhun esitettävä huippusuosittu Pokka pitää sekä Hannu-Pekka Björkmanin ja Jukka Perkon Puku ommellaan hiljaisuudessa.
Oulun Teatterin taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio vieraili Pookin iltapäivässä kertomassa teatterin kuulumisia. Hän myös ohjaa helmikuussa 2025 Oulun teatterissa ensi-iltansa saavan Kinky Boots -musikaalin.
Raati valitsi Oulun teatterin Vuoden Teatteri 2023 -finalistiksi painottaen teatterin olevan elävä esimerkki siitä, miten lyhyessäkin ajassa voidaan saada aikaan suuri muutos. Oulun teatteri on osoittanut, että teatteria voidaan kehittää pandemiasta, rahoituskriisistä, yt-neuvotteluista tai myrskyssä irronneesta katosta huolimatta.
Näyttämöraati on riippumaton teatterielämyksen kokija ja arvioitsija. Arvioitsijoille ei makseta palkkaa, mutta he saavat kutsun Oulun teatterin ensi-iltoihin tulevan vuoden aikana. Kerrontatavat vaihtelevat blogikirjoituksista twiitteihin ja Tiktok-videoista Instagram-päivityksiin.
Syksyn ohjelmiston liput tulivat myyntiin tänään ja vuoden 2022 koko vierailuohjelmisto julkaistaan ensiviikon keskiviikkona.
Billy Elliotin ensi-illat nähdään Oulun Teatterilla perjantaina ja lauantaina. Pääosassa nähdään vuorotellen Kimi Lumme ja Aslak Kipinä. He ja ohjaaja Heta Haanperä vierailivat Pookin iltapäivässä.
Oulun teatterin kaikki helmikuun esitykset perutaan, sillä koronatilanne on tällä hetkellä erittäin vaikeasti ennustettavissa.  
Poikani joka katosi -näytelmän ohjaaja Heta Haanperä oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
Marjan juttusilla Oulun teatterin taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio.
Oulun käräjäoikeus päätti tänään, että Oulun teatteri ei joudu maksamaan Merja Larivaaralle korvauksia peruuntuneista Seniorisoppa-esityksistä. Sen sijaan ohjaajasopimusta koskevassa riidassa oikeus tuomitsi teatterin korvaamaan Larivaaralle vajaat 15 000 euroa.
Oulun teatterin taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä. Tulevana syksynä Oulun teatterissa on tarjolla jopa kahdeksan omaa esitystä.
Oulun kaupunginhallitus on leikkaamassa Oulun teatterille myönnettävästä toiminta-avustuksesta puoli miljoonaa euroa ensi vuodelta.
Alma Lehmuskallio aloitti Oulun teatterin taiteellisena johtajana tammikuussa. Teatterilla on takanaan monella tapaa vaikeat ajat, mutta nyt tunnelma vaikuttaa olevan hyvä.
Anu-Maarit Moilanen aloittaa elokuussa Oulun teatterin toimitusjohtajana.
Tehtävää haki 13 henkilöä. Moilanen valikoitui korkeatasoisesta hakijajoukosta ja erottautui edukseen monipuolisuudellaan, vuorovaikutustaidoillaan ja johtajaominaisuuksillaan. Moilanen on toiminut aikaisemmin mm. valtakunnallisen Taidetestaajat-kulttuurihankkeen hankepäällikkönä sekä parhaillaan projektipäällikkönä Monetra Oulu Oy:ssä. Hän aloittaa tehtävässään elokuun aikana.