Oulun teatteri juhlistaa ensi vuonna 250 vuotta täyttävää säveltäjämestari Ludwig van Beethovenia tuottamalla Fidelio-oopperan, jonka ensi-ilta on teatterin suurella näyttämöllä 17. tammikuuta.
Oulun teatterin taiteellisen johtajan tehtävään on valittu Alma Lehmuskallio. Teatterin nykyisen taiteellisen johtajan Kari-Pekka Toivosen sopimus päättyy tämän kuun puolivälissä.
Ensi-iltansa Oulun teatterin pienellä näyttämöllä huomenna saava Pohjoisesta tuulee on koskettava ja puhutteleva tarina perheestä, yhteyden menettämisestä, rakkaudesta ja sen uudelleen löytämisestä. Näyttelijät Mikko Korsulainen ja Timo Pesonen vierailivat Pookin iltapäivässä.
Oulun teatterin taiteellisen johtajan rekrytointi etenee. Teatterin hallitus haastatteli taiteellisen johtajan tehtävään viisi korkeatasoista hakijaa.
Oulun kaupunginteatteri Oy:n hallitus päätti eilen pidetyssä kokouksessa, että teatterin uusi taiteellinen johtaja haetaan kutsumenettelyllä.
Thalia-juhlassa jaettiin 13 eri teatterialan palkintoa. Ohjaajatunnustus myönnettiin tänä vuonna Heta Haanperälle. Palkitsemisperusteluissa kerrotaan, että Haanperä on avannut laitosteatterin ovet ja ikkunat ja tehnyt paljon yhteistyötä oululaisten kulttuuritoimijoiden ja yhteisöjen kanssa. Heta Haanperä vieraili Pookin iltapäivässä.
My Fair Lady -musikaalin ensi-iltaviikonloppu on edessä Oulun Teatterilla. Ohjaaja Merja Larivaara kävi kertomassa tunnelmiaan Pookin iltapäivässä.
Taiteellinen johtaja Kari-Pekka Toivonen Oulun Teatterilta kävi vierailulla Pookin iltapäivässä.