Kuva: OAMK

Oamkin uudet yksikönjohtajat ovat aloittaneet työssään

10.02.2020 17:43 - Marja Ollakka

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) kuuden uuden yksikön johtajat ovat aloittaneet työssään.

Oamkin koulutus-. tutkimus- ja innovaatiotoiminta organisoitiin vuoden 2020 alusta kuudeksi yksiköksi, jotka ovat Tekniikka ja luonnonvara-ala, Sosiaali- ja terveysala, Liiketalous, Informaatioteknologia, Kulttuuriala ja Ammatillinen opettajankoulutus.

Tekniikka- ja luonnonvara-alan yksikönjohtajaksi valittiin tekniikan tohtori, dosentti Ville Isoherranen. Sosiaali- ja terveysalan yksikönjohtajana aloitti 1.2. Master of Science Taina Junttila.

Kulttuurialan, Liiketalouden, Informaatioteknologian ja Ammattillisen opettajankoulutuksen yksikönjohtajiksi valittiin henkilöt, jotka työskentelivät jo aiemmin Oamkissa.

Musiikin maisteri Riitta Tötterström toimii Kulttuurialan yksikönjohtajana. Kauppatieteiden tohtori Tiina Gallén on työskennellyt Liiketalouden koulutuksessa vuodesta 2004 alkaen sekä toiminut viimeisten vuosien aikana koulutus- ja tki-johtajan sijaisena. Informaatioteknologian yksikönjohtaja on diplomi-insinööri Jari-Pekka Rontu. Ammatillisen opettajankoulutuksen (Amok) yksikönjohtaja on kasvatustieteen tohtori Asko Karjalainen.

Yksikönjohtajien esimiehenä toimii vararehtori Jyrki Laitinen.

Lue myös: BusinessAsema avataan tänään Oulussa

Kilpailut

Uusimmat