BusinessAsema avataan tänään Oulussa

10.02.2020 08:52 - Jussi Häkkilä

BusinessAseman yhteyspäällikkö Helena Poukkasta haastattelee Jussi Häkkilä.

Kaikille avoin yrittäjyyden, osaamisen ja työllistymisen kohtaamispaikka BusinessAsema käynnistää tänään toimintansa Oulussa. Saman katon alla palveluitaan tarjoavat Business Oulun elinkeino- ja työllisyyspalvelut,TE-palvelujen yrityspalvelut, OSAO Ovi, Yrityskylä Yläkoulu, 4H Business Lab ja Oulun Seudun Uusyrityskeskus. Avajaisviikon ohjelma pitää sisällään tapahtumia esimerkiksi työnhakijoille, nuorille, yrittäjille ja digitaalisesta pienvalmistuksesta kiinnostuneille.
Tänään teemana ovat työllistymisen ja yrittäjyyden polut. Tiistaina puhutaan älykiinteistöistä. Keskiviikkona aiheena on nuorten työllistyminen. Torstain teemana on yrityksen kehittäminen. Perjantaina vietetään ystävänpäivää sydämellisissä tunnelmissa. Lauantain FabLab-spesiaalissa oman elämänsä pellepelottomat pääsevät irti. FabLab on digitaalisen pienvalmistuksen työskentelytila, josta löytyy esimerkiksi 3D-tulostimia, jyrsimiä, ompelukoneita sekä laser- ja vinyylileikkuri. Lauantaina voi tulla kokeilemaan ja ideoimaan, mitä kaikkea välineillä pystyisi luomaan.
BusinessAsemalla on mm. 3D-virtuaalitila, sensoreita esimerkiksi ilmanlaadun mittaamiseen sekä älykäs valo-, lukko-, AV- ja taloautomaatiojärjestelmä. BusinessAsemasta on myös digitaalinen kaksonen.

Lue myös: Oulun Hallituskadulle kaikille avoin BusinessAsema

Kilpailut

Uusimmat