Kuva: Fotolia

Oulu tarjoaa kesätöitä yli 900:lle opiskelijalle

06.02.2020 10:18 - Jussi Häkkilä

Oulun kaupungilla on tarjolla yli 900 kesätyöpaikkaa oululaisille yli 18-vuotiaille opiskelijoille ja lukion tänä keväänä päättäville.

Oulun kaupungilla on tarjolla yli 900 kesätyöpaikkaa oululaisille yli 18-vuotiaille opiskelijoille ja lukion tänä keväänä päättäville. Kesätyöharjoittelupaikkoja on tarjolla kaupungin eri palvelualueilla ja liikelaitoksissa. Työt voivat olla esimerkiksi puistojen ja ulkoliikuntapaikkojen kunnossapitoa. Tarjolla on lisäksi kirjastossa, päiväkodissa tai vanhusten päivätoiminnassa työskentelyä. Myös kesämuusikoita haetaan esiintymään eri puolille kaupunkia. Kaupunki jakaa kesätyösetelin 15–17-vuotiaille oululaisille kouluissa ennen viikkoa 10. Seteli on arvoltaan 320 euroa, ja se on tukea työnantajalle nuoren palkkakustannuksiin. Työnantajana voivat toimia yritykset tai kolmannen sektorin toimijat.
Hakuaika kesätyöharjoitteluun alkaa ensi maanantaina osoitteessa ouka.fi/kesatyo. Työtä on 30 tuntia viikossa, ja kuukauden pestistä maksetaan palkkaa 1100 euroa. 

Lue myös: Haastekampanjalla kesätöitä yhdeksäsluokkalaisille mm. Rovaniemellä

Kilpailut

Uusimmat