Katsomoväkivalta roihahti Kärppien kotiottelussa - fanit ottivat yhteen erätauolla

16.09.2019 14:47 - Joonas Hepola

Lauantaina Kärpät-Sport -välisen liigaottelun toisella erätauolla jäähallin A-ovien kohdalla syntyneen tappelun seurauksena poliisi otti kiinni oululaisen ja vaasalaisen miehen.

Lauantaina Kärpät-Sport -välisen liigaottelun toisella erätauolla jäähallin A-ovien kohdalla syntyneen tappelun seurauksena poliisi otti kiinni oululaisen ja vaasalaisen miehen. Heidät molemmat toimitettiin Haukiputaan poliisivankilaan rikoksesta epäiltynä pahoinpitelyyn.

Jäähallin tapahtumia rauhoittamaan mennyt järjestyksenvalvoja oli tapahtumien seurauksena kaatunut ja lyönyt päänsä jäähallin seinään. Hänet toimitettiin tapahtumapaikalta sairaalaan, missä hän oli yön tarkkailussa päästen sairaalasta pois sunnuntaina.

Suoritetussa esitutkinnassa oululais- ja vaasalaismies ovat myöntäneet syyllistyneensä epäiltyihin rikoksiin. Heidän osalta epäillyt rikokset ovat esitutkinnassa ilmi tulleiden asioihin vuoksi muutettu lieväksi pahoinpitelyksi. Järjestyksenvalvojaan kohdistunutta tekoa tutkitaan esitutkinnassa ilmi tulleiden asioiden vuoksi epäiltynä vammantuottamuksena.

Poliisi esittää asiaa sovitteluun eikä tiedota asiasta enempää.

Kilpailut

Uusimmat