Lindsten saapui Kärppiin viime kaudeksi ja teki pelaamassaan 53 runkosarjaottelussa tehopisteet 11+16=27. Salolaislähtöinen hyökkääjä oli loukkaantumisen takia sivussa peleistä marraskuun puolivälistä tammikuun 10. päivään asti. Lindsten on edustanut Liigassa TPS:ää, Bluesia ja Kärppiä.
Hyökkääjäpelaaja Juhamatti Aaltonen on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen jääkiekkojoukkue Oulun Kärppien kanssa
Jääkiekkoseura Kärpät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Miihkali Tepon kanssa.
Maalivahti Patrik Rybár on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen jääkiekkoseura Oulun Kärppien kanssa.
Hyökkääjä Jari Sailio on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Oulun Kärppien kanssa.
Mikkelin Jukureissa pelaava puolustaja Jimi Jalonen on tehnyt lainasopimuksen Oulun Kärppien kanssa.
Oulun Kärpät -konserni avaa uuden Tapahtumakeskus Tullisalin elämyskeskus Terminaalissa Oulun Limingantullissa helmikuussa.
Kärpät on kiinnittänyt jatkosopimuksilla kaksi nykyistä puolustajaansa Shaun Heshkan ja Joona Huttulan myös ensi kaudeksi. Lisäksi Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Tommi Järvitalon kanssa.
Lauri Mikkolasta tulee Kärppien päävalmentaja ensi kauden jälkeen. Sopimus ulottuu silloin kevääseen 2023 asti. Kärppien edustusjoukkueen valmennus jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan kaudella 2020-2021. Mikko Manner toimii vastuuvalmentajana apuvalmentajinaan Lauri Mikkola sekä Toni Sihvonen. Ari Hilli jatkaa joukkueenjohtajan ja maalivahtivalmentajan tehtävissä. Fysiikkavalmennuksesta vastaa edelleen Samppa Jaakola, ja videovalmentajana toimii Santeri Hilli. Ari Hillin ja Samppa Jaakolan sopimukset ovat voimassa kevääseen 2023.
Oulun Kärpät on solminut kahden vuoden jatkosopimukset Jesse Koskenkorvan ja Julius Hermosen kanssa.
Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen valmentaja Mikko Mannerin kanssa. 45-vuotias Manner on toiminut Kärppien valmennuksessa kaudesta 2013-2014 lähtien.
Kärpät on solminut loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Julius Junttilan kanssa.
Oulun Kärpät -konserni aloittaa uuden toiminnan tytäryhtiönsä Qstock Oy:n nimissä elämyskeskus Terminaalissa Oulun Limingantullissa.
Lauantaina Kärpät-Sport -välisen liigaottelun toisella erätauolla jäähallin A-ovien kohdalla syntyneen tappelun seurauksena poliisi otti kiinni oululaisen ja vaasalaisen miehen.
Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen kertoo tunnelmiaan kiekkokauden kynnyksellä.
Savuton Suomi 2030 -verkosto vaatii, että Oulun Kärpät luopuu viipymättä nuuskakaupan mainostamisesta kotihallissaan.