Lauri Mikkolasta tulee Kärppien päävalmentaja ensi kauden jälkeen. Sopimus ulottuu silloin kevääseen 2023 asti. Kärppien edustusjoukkueen valmennus jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan kaudella 2020-2021. Mikko Manner toimii vastuuvalmentajana apuvalmentajinaan Lauri Mikkola sekä Toni Sihvonen. Ari Hilli jatkaa joukkueenjohtajan ja maalivahtivalmentajan tehtävissä. Fysiikkavalmennuksesta vastaa edelleen Samppa Jaakola, ja videovalmentajana toimii Santeri Hilli. Ari Hillin ja Samppa Jaakolan sopimukset ovat voimassa kevääseen 2023.
Oulun Kärpät on solminut kahden vuoden jatkosopimukset Jesse Koskenkorvan ja Julius Hermosen kanssa.
Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen valmentaja Mikko Mannerin kanssa. 45-vuotias Manner on toiminut Kärppien valmennuksessa kaudesta 2013-2014 lähtien.
Kärpät on solminut loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Julius Junttilan kanssa.
Oulun Kärpät -konserni aloittaa uuden toiminnan tytäryhtiönsä Qstock Oy:n nimissä elämyskeskus Terminaalissa Oulun Limingantullissa.
Lauantaina Kärpät-Sport -välisen liigaottelun toisella erätauolla jäähallin A-ovien kohdalla syntyneen tappelun seurauksena poliisi otti kiinni oululaisen ja vaasalaisen miehen.
Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen kertoo tunnelmiaan kiekkokauden kynnyksellä.
Savuton Suomi 2030 -verkosto vaatii, että Oulun Kärpät luopuu viipymättä nuuskakaupan mainostamisesta kotihallissaan.
Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.
Ari Steniuksen vieraana Kärppien Jussi Jokinen.
23-vuotias Lammikko pelasi kevään 2019 MM-kultajoukkueessa. 188-senttinen hyökkääjä on Porin Ässien kasvatti ja hänen liigadebyyttinsä nähtiin kaudella 2013-2014. Tuon kauden jälkeen hän pelasi kaksi kautta lainalla OHL-joukkue Kingston Frontenacsissa. Kolme edellistä kautta Lammikko on edustanut NHL-seura Florida Panthersin organisaatiota. Kaudet 2016-2017 sekä 2017-2018 hän pelasi Floridan farmijoukkueessa Springfield Thunderbirdsissä. Viime kaudella mies debytoi NHL:ssä.
Kärpät on kiinnittänyt maalivahti Patrik Rybarin yksivuotisella sopimuksella. 25-vuotias slovakialainen saapuu Ouluun Detroit Red Wingsin organisaatiosta. Kärpät tiedotti jo viime joulukuussa, että Michal Kristofin sopimukseen kirjattu optio kaudesa 2019 - 2020 on käytetty. Nyt Kärpät ja Kristof ovat sopineet kaksivuotisesta jatkosopimuksesta, joka pitää slovakialaishyökkääjän Oulussa kevääseen 2022.
Färjestad tiedotti keskiviikkona verkkosivuillaan, että seura ja Leskinen ovat tehneet suoran kaksivuotisen sopimuksen.
Oulun ​Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjäpelaaja Jussi Jokisen kanssa.
Oulun alueen naispalloilujoukkueet Oulun Kärpät, ONS, Oulun Kisko, Rankat Ankat ja Kempeleen Kiri ovat lanseeraaneet yhteisen kausikortin
Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustajapelaaja Jakub Krejcikin kanssa.