Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto aloittaa yt-neuvottelut

01.04.2019 09:25 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto aloittaa yt-neuvottelut organisaatiorakenteeseen, työtehtäviin ja toimintamalleihin suunniteltujen muutosten takia.

Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto aloittaa yt-neuvottelut organisaatiorakenteeseen, työtehtäviin ja toimintamalleihin suunniteltujen muutosten takia. Neuvottelut koskevat koko organisaatiota. Neuvotteluilla ei tavoitella henkilöstövähennyksiä. Yt-neuvottelut alkavat tällä viikolla ja kestävät vähintään neljä viikkoa.

Organisaatiorakenteen ja työtehtävien uudelleenjärjestämisellä valmistaudutaan Yhteistyöstä yhteiseen työhön -pilotin sekä ICT-työllisyyspalvelun ekosysteemi -pilotin toteuttamiseen. Piloteissa kokeillaan uusia toiminta- ja palvelumalleja yhteistyössä kumppanien kanssa. Tavoitteena on löytää uusia keinoja eri alojen rekrytointiongelmien ratkaisemiseen sekä yritysten kasvun ja kansainvälistymisen tukemiseen. Piloteilla on tarkoitus edistää sopimuksellista yhteistyötä niin viranomaisten kuin yksityisten palveluntuottajien kesken.

Lue myös: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä aloittaa YT-neuvottelut

Kilpailut

Uusimmat