Jussi Jokinen tekee lauantaina paluun kärppäpaitaan - "Pidetty persoona täällä"

27.01.2019 21:00 - Joonas Hepola

Jussi Jokinen on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen liigakärki Oulun Kärppien kanssa.

Oulun Kärpät ja Jussi Jokinen ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Jokinen saapui Ouluun tänään sunnuntaina ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen heti huomenna maanantaina.

- Upeaa, että tuon tason pelaaja palaa Kärppiin. Jussi on näyttänyt oman tasonsa pelaajana jo yli viidentoista vuoden ajan, ja hän on merkittävä vahvistus tähän joukkueeseen. Pelillisen antinsa lisäksi Jussi on myös erittäin tunnettu ja pidetty persoona täällä, painottaa Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Loppukauden kattava sopimus syntyi nopealla aikataululla. Sopimustekniset asiat saatiin sovittua pian vuodenvaihteen jälkeen.

- Pian Sveitsin reissun jälkeen tuli sellainen fiilis, että haluan ehdottomasti tulla Kärppiin. Sovimme asioista tammikuun alussa, mutta NHL-optio oli auki vielä viime viikon loppuun asti, Jokinen itse kommentoi sopimuksen syntyä.

Jokisen on määrä tehdä paluunsa kärppäpaitaan 2.helmikuuta Oulussa pelattavassa Kärpät – Sport -ottelussa. Kuluvalla kaudella Jokinen on pelannut seitsemän ottelua Sveitsin NLB:ssä, EHC Klotenin paidassa. Seitsemään otteluun syntyivät tehopisteet 2+10.

Kilpailut

Uusimmat