Kuva: Marja Ollakka

Oulun kauppahallin myymälätilojen vuokralaisia valittu

20.12.2018 11:53 - Jussi Häkkilä

Oulun kauppahallin myymälätilojen marras-joulukuussa käynnissä ollut tarjouskilpailu on päättynyt ja voittajat valittu.

Oulun kauppahallin myymälätilojen marras-joulukuussa käynnissä ollut tarjouskilpailu on päättynyt ja voittajat valittu. Tarjouksia eri tiloja koskien tuli yhteensä 32 kappaletta. Tarjolla oli 14 myymälätilaa, ja yhdeksään tilaan valittiin nyt vuokralainen.

Tarjouskilpailun voittaneissa on mukana sekä kauppahallin nykyisiä kauppiaita että uusia yrityksiä. Kolmeen ravintola-kahvilatilaan valittiin vuokralaisiksi Kauppahallin Kahvila Saara Viitanen, Uniresta Oy ja Aarra Oy. Muihin tiloihin valittiin Sirpa Kylmänen ja Arto Kylmänen Ay, Tmi Riikka Hyväri, Kalaliike Minna Pekuri, Vassuska Laukkanen ja Laukkanen Ay, TT-neule ja Saagashop.

Vuokralaisten ensisijaisena valintaperusteena oli korkein tarjottu vuokrahinta. Eri myymälätiloja suunnattiin kohdennetusti ravintolatoiminnalle ja elintarvikkeiden sekä muiden kauppahalliin sopivien tuotteiden ja palveluiden myyntiin.

Valituksi tulleiden yritysten kanssa tehdään vuokrasopimukset, jotka astuvat voimaan kauppahallin remontin valmistuttua. Nyt vapaaksi jäävät viisi myymälätilaa kilpailutetaan ensi vuoden aikana. Oulun kauppahalli otetaan käyttöön keväällä 2020.

Lue myös: Oulun kauppahallin myyntipaikkojen kilpailutus alkaa

Kilpailut

Uusimmat