Kokkolan HalpaHalli Oy aloittaa myymälöidensä johtamisjärjestelmää koskevat muutosneuvottelut ensi viikon torstaina.
Poliisi on saanut valmiiksi viime syksynä Rovaniemellä ja Lappeenrannassa Power-myymälöihin kohdistuneiden murtojen esitutkinnan ja juttukokonaisuus siirtyy syyteharkintaan neljän henkilön osalta.
Ruokavirasto on myöntänyt kyläkauppatukea yhteensä 174:lle kyläkaupalle ja neljälle myymäläautolle.
Biltema rakentaa uuden myymälän Kemiin.
Osuuskauppa Arina rakentaa uuden ABC-liikennemyymälän Vaalaan. Rakentaminen on vastikään aloitettu ja uuden liikennemyymälän arvioitu valmistumisaika on vuoden 2021 kesällä.
Osuuskauppa Arina aloittaa uuden ABC-liikennemyymälän rakentamisen Pudasjärvelle keskustan lähelle rakennettavan kiertoliittymän ja hyvinvointikeskuksen viereen.
Pohjoismaissa toimiva kodinelektroniikkayhtiö Power avaa uudet myymälät Kauhavalla, Pietarsaaressa, Sastamalassa, Uudessakaupungissa, Kemissä ja Äänekoskella.
Oulun Sähkönmyynti Oy ja S-ryhmän sähkönhankinnasta huolehtiva S-Voima Oy ovat solmineet aurinkovoimalasopimuksen, joka kattaa useita S-ryhmän toimipaikkoja Suomessa.
Oulun kauppahallin myymälätilojen marras-joulukuussa käynnissä ollut tarjouskilpailu on päättynyt ja voittajat valittu.
Tokmanni on ostanut Pohjois-Suomesta neljä myymälää, jotka ovat Centtilä Keminmaalla, Säästökuoppa Sodankylässä sekä TEX Rovaniemellä ja Kemijärvellä.
Kokkolan HalpaHalli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskalainen J. Kärkkäinen Oy laajentaa tavarataloketjuaan avaamalla uuden myymälän Jyväskylään ensi vuoden maaliskuussa.
Elektroniikkakauppa Power avaa Oulun Kaakkurissa 2000:n neliön suurmyymälän ensi maanantaina.
Kokkolan Halpa-Halli Oy tehostaa ketjutoimintaansa myymäläverkostossa tehtävillä muutoksilla, laajentaa Lapuan myymäläänsä ja avaa verkkokaupan ensi kesään mennessä.