Suuren myymälän varastotiloissa syttyi eilen tulipalo Oulussa Metsokankaantiellä, mutta palo jäi paikalliseksi.
Kokkolan HalpaHalli Oy aloittaa myymälöidensä johtamisjärjestelmää koskevat muutosneuvottelut ensi viikon torstaina.
Poliisi on saanut valmiiksi viime syksynä Rovaniemellä ja Lappeenrannassa Power-myymälöihin kohdistuneiden murtojen esitutkinnan ja juttukokonaisuus siirtyy syyteharkintaan neljän henkilön osalta.
Ruokavirasto on myöntänyt kyläkauppatukea yhteensä 174:lle kyläkaupalle ja neljälle myymäläautolle.
Biltema rakentaa uuden myymälän Kemiin.
Osuuskauppa Arina rakentaa uuden ABC-liikennemyymälän Vaalaan. Rakentaminen on vastikään aloitettu ja uuden liikennemyymälän arvioitu valmistumisaika on vuoden 2021 kesällä.
Osuuskauppa Arina aloittaa uuden ABC-liikennemyymälän rakentamisen Pudasjärvelle keskustan lähelle rakennettavan kiertoliittymän ja hyvinvointikeskuksen viereen.
Pohjoismaissa toimiva kodinelektroniikkayhtiö Power avaa uudet myymälät Kauhavalla, Pietarsaaressa, Sastamalassa, Uudessakaupungissa, Kemissä ja Äänekoskella.
Oulun Sähkönmyynti Oy ja S-ryhmän sähkönhankinnasta huolehtiva S-Voima Oy ovat solmineet aurinkovoimalasopimuksen, joka kattaa useita S-ryhmän toimipaikkoja Suomessa.
Oulun kauppahallin myymälätilojen marras-joulukuussa käynnissä ollut tarjouskilpailu on päättynyt ja voittajat valittu.
Tokmanni on ostanut Pohjois-Suomesta neljä myymälää, jotka ovat Centtilä Keminmaalla, Säästökuoppa Sodankylässä sekä TEX Rovaniemellä ja Kemijärvellä.
Kokkolan HalpaHalli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskalainen J. Kärkkäinen Oy laajentaa tavarataloketjuaan avaamalla uuden myymälän Jyväskylään ensi vuoden maaliskuussa.
Elektroniikkakauppa Power avaa Oulun Kaakkurissa 2000:n neliön suurmyymälän ensi maanantaina.
Kokkolan Halpa-Halli Oy tehostaa ketjutoimintaansa myymäläverkostossa tehtävillä muutoksilla, laajentaa Lapuan myymäläänsä ja avaa verkkokaupan ensi kesään mennessä.