Kuva: OAMK

Uusia Master-koulutuksia tarjolla Oulun ammattikorkeakoulussa

15.11.2018 08:18 - Marja Ollakka

Oulun ammattikorkeakoulussa on kevään 2019 yhteishaussa tarjolla kolme uutta Master- eli ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta.

Kulttuurialan Taiteen tekijä ja kehittäjä -koulutus on ainutlaatuinen, sillä sellaista ei ole muissa ammattikorkeakouluissa tarjolla. Koulutus kehittää ja syventää opiskelijan omaa taiteellista ja/tai taidepedagogista näkökulmaa. Lisäksi se auttaa näkemään opiskelijan oman työn osana taiteen ja kulttuurin laajempaa kontekstia.

Kaksi muuta uutta tutkinto-ohjelmaa ovat 90 opintopisteen koulutuksia sosiaali- ja terveysalalta: Kuntoutuksen erityisasiantuntija sekä Laajavastuinen asiantuntijasairaanhoitaja. Kuntoutukseen painottuva tutkinto syventää opiskelijan osaamista kuntoutuksen kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin tai yrittäjyyteen. Tutkinnon suoritettua opiskelija osaa toimia moniammatillisen ja -toimijaisen kuntoutuspalveluverkoston johtajana ja kehittäjänä. Laajavastuinen asiantuntijasairaanhoitaja -koulutus antaa valmiudet itsenäiseen potilaan tutkimiseen ja hoidon tarpeen arviointiin sekä oireenmukaisen hoidon aloittamiseen ja seurantaan niin akuuteissa kuin kroonisissa terveysongelmissa.

Kaikki Master-koulutukset toteutetaan pääosin verkossa eli opiskelu onnistuu joustavasti myös töiden ohella. Koulutukset alkavat syksyllä 2019.

Jotta voi hakea koulutuksiin, tarvitsee ammattikorkeakoulututkinnon, muun soveltuvan korkeakoulututkinnon ja vähintään kolme vuotta työkokemusta alalta. Hakuaika uusiin koulutuksiin on 20.3.–3.4.2019.

Kilpailut

Uusimmat