Kuva: Henri Luoma

Pilvi ja Jukka Hämäläinen Ylivieskasta Kotipizza-ketjun vuoden yrittäjät -palkintoja myös Tornioon ja Iihin

30.10.2018 10:48 - Jussi Häkkilä

Kotipizza-ketju on palkinnut ylivieskalaiset franchisingyrittäjät Pilvi ja Jukka Hämäläisen vuoden yrittäjinä ketjun syysseminaarissa.

Kotipizza-ketju on palkinnut ylivieskalaiset franchisingyrittäjät Pilvi ja Jukka Hämäläisen vuoden yrittäjinä ketjun syysseminaarissa. Yrittäjäpariskunta palkittiin tavoitteellisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja panostuksesta työntekijäkokemukseen. Pilvi ja Jukka Hämäläinen ovat olleet Kotipizza-yrittäjiä vuodesta 2013.

Vuoden shop on shop -yrittäjänä eli liikenneaseman yhteydessä toimivan Kotipizza-ravintolan yrittäjänä palkittiin torniolainen Arto Lehto, joka on ollut Kotipizza-yrittäjä vuodesta 2015 lähtien.

Vuoden paikallisena yrittäjänä palkittiin tänä vuonna myös vuoden iiläiseksi valittu Katja Körkkö, jolla on kaksi Kotipizza-ravintolaa Iissä ja Kiimingissä. Körkkö on toiminut Kotipizza-yrittäjänä vuodesta 2011 lähtien.

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain Syysseminaari-tapahtumassaan. Palkintoja myönnetään parhaasta myynnistä, parhaasta keskiostoksen kehityksestä sekä parhaasta myynnin euromääräisestä ja prosentuaalisesta kehityksestä. Lisäksi palkitaan vuoden yrittäjä, tulokas, shop in shop -yrittäjä ja työntekijä.

Lue myös: Kotipizza-yrittäjä Katja Körkkö valittiin vuoden iiläiseksi

Kilpailut

Uusimmat