Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Oulaisissa. Toimittajan korviin on useasti kantautunut huhuja Oulaisissa aikanaan liikkuneesta kaksikeulaisesta Saabista. Siitähän piti lähteä ottamaan selvää ja jäljet vei Matikaisen Martin luo Lomaparatiisiin. Auto tosin on jo siirtynyt uusiokäyttöön ja siitä ei ole tallessa montaa valokuvaa, mutta alueelta löytyy mahtava määrä muitakin erikoisia härveleitä. (Yläkuva Saabista: Martti Matikainen).
MLL:n auttavien puhelinten suunnittelija Heidi Holappaa haastettelee Jussi Häkkilä.
Hanke saa rahoitusta Interreg Pohjoinen -ohjelmasta. Hankkeen tavoitteena on määritellä kaupunkien näkemys yhteisen paikallisliikennejärjestelmän tavoiteltavasta palvelutasosta, sekä selvittää ne lailliset, tekniset ja taloudelliset seikat sekä niiden ratkaisumallit, jotka tulee ottaa huomioon, jotta rajakaupunkien yhteinen paikallisliikennejärjestelmä voidaan toteuttaa molempien maiden vaatimusten mukaisesti rajat ylittävänä palvelukokonaisuutena.
Vuoden 2018 Stiiknafuulia-palkinnon sai Buca-Rest Oy. Buca-Restin ravintoloita ovat Ravintola Pannu, Ravintola Puistola ja Ristorante Pizzeria Cantina. Toimitusjohtaja Sari-Helena Forsman vieraili lähetyksessä jutustelemassa Marjan kanssa.
Business Oulu -liikelaitoksen johtokunta on tänä vuonna päättänyt myöntää Stiiknafuulia-palkinnon ravintolatoimintaa harjoittavalle Buca-Rest Oy:lle, vuoden vientiyrityksen palkinnon pakokaasujen puhdistusjärjestelmiä kehittävälle Proventia Oy:lle ja vuoden startup-yrityksen palkinnon Suomen Autokauppa Oy:lle.
Maantiellä 933 Rovaniemellä aloitetaan kevyen liikenteen väylän rakentaminen välille Häkinvaara-Valajaskoski.
Kokkolan Sataman kokonaisliikennemäärä oli viime vuonna 7,3 miljoonaa tonnia.
Mies murtautui Puolangalla apteekkiin varhain eilisaamuna ja pakeni poliisia Muhokselle saakka.
Autoliiton koulutuspäällikkö Teppo Vesalaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Eduskuntavaalin valtakunnallinen äänestysprosentti oli 72.
Kahdessa ajoneuvossa oli yhteensä kolme henkilöä joista yksi loukkaantui. Hänet kuljetettiin ensihoidon toimesta sairaalaan.
Osallisena oli neljä henkilöä ja yksi heistä loukkaantui. Onnettomuuden syystä ei ole vielä tietoa.
Kivet osuivat mm. paikallisen rekkafirman ajoneuvoyhdistelmän vetoauton tuulilasiin. Lasiin tuli isot kivenjäljet, mutta se ei hajonnut kokonaan. Poikien henkilöllisyys on tiedossa ja asioita selvitellään korvausasioiden osalta. Mahdolliset muut vahinkoa kärsineet voivat olla yhteydessä Meri-Lapin tutkintaan.
Tämän viikon maanantaina iltapäivällä Oulussa Kaukovainion ostoskeskuksen piha-alueella tapahtunutta kahden miehen välistä tappelua tutkitaan tapon yrityksenä.
Viime päivinä on havaittu Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin työntekijöihin kohdistunutta tietojenkalastelua sähköpostilla.
Maantietä 849 parannetaan välillä Kiiminki-Yli-Ii noin 26:n kilometrin matkalla.