Kuusamon Rukan hiihtokeskuksessa otetaan alkavana talvikautena käyttöön Vuosselin rinnealueen rinteillä uusi Mini Ruka ja Ruka Park Junior -kokonaisuus, joka sisältää uudistuneiden rinteiden lisäksi kaksi uutta hissiä.
Lapin aluehallintovirasto on asettanut Lapin vaalipiirilautakunnan ensi kevään eduskuntavaaleja varten.
Eilen vietettiin Suomen toistaiseksi suurimman tuulivoimalahankkeen virallisia avajaisia Pyhännän ja Kajaanin alueelle sijoittuvassa Piiparinmäen tuulivoimapuistossa.
Eilen iltapäivällä Kuopiossa tapahtunut sähköratavaurio on Rataliikennekeskuksen mukaan saatu korjattua.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on valinnut uuden hyvinvointialueen oheisnimeksi Pohteen.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus luopuu Kajaanin lentoaseman liityntäliikenteen järjestämisestä vuodenvaihteessa, kun nykyinen liikennöintisopimus välillä Kuhmo-Sotkamo-Kajaanin lentoasema päättyy.
Lapin poliisilaitos tarkasti viikko sitten takseja Rovaniemen keskustan alueella sekä Saariselän ja Levin matkailukeskuksissa.
Senaatti-kiinteistöt on myynyt Oulussa Tuiran kaupunginosassa sijaitsevan entisen koulukiinteistön Y-K Oy Finlandille ja Hongisto Oy:lle.
Siikajoen Ruukissa paloi perjantaina pieni ulkosaunarakennus.
Nuorta miestä pahoinpideltiin terävällä esineellä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kunnantiellä Keminmaassa kerrostalon rapussa.
Rovaniemellä ja Ranualla oli vilkas viikonloppu poliisin näkökulmasta.
Globaali digitaaliseen automaatioon ja energianhallintaan erikoistunut Schneider Electric ja pohjoismainen teräsyhtiö SSAB ovat saaneet maailman ensimmäiset kansainväliset hiilikädenjälkipalkinnot.
Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut oululaisen 1970-luvulla syntyneen miehen epäiltynä viime viikolla Oulun Kaakkurissa tehdystä taposta.
Poliisi on ottanut kiinni kolme lappilaista nuorta miestä, joita epäillään kuorma-auton anastamisesta Kolarista ja sen polttamisesta Muoniossa.
Poliisi on saanut kiinni Kokkolassa lauantaina ammuskelleen henkilön.
Kolarista varastettu kuorma-auto löytyi eilisaamuna poltettuna Muoniosta.