Kalojen ylisiirtolaite Fortumin Oulujoen Montassa sijaitsevalla voimalaitoksella on houkutellut runsaasti taimenia ja lohia kesän ja syksyn aikana.
Oulun yliopiston hallitus päätti eilisessä kokouksessaan valtuuttaa rehtori Jouko Niinimäen aloittamaan selvitystyö yliopiston uuden kiinteistöstrategian pohjaksi.
Liittymän kohdalla tehdään keskiviikkona aamu viidestä eteenpäin uusia liikenteenohjausmuutoksia. Rampit otetaan käyttöön Kuusisaaren teollisuusalueelle.Ramppi Pietarsaaresta Kuusisaaren teollisuusalueelle kääntyy jo Kuusisaarentien kohdalla. Käyttöön otetaan myös kevyen liikenteen väylä Käpytien ja Fiskarsintien välillä.
Toista kertaa vietettävän Lastenmusiikkipäivän Jellona-gaalassa jaettiin eilen iltana palkintoja lastenmusiikin saralla ansioituneille. Hämeenlinnan Verkatehtaalla jaettiin mm. Vuoden lastenlaulu ja vuoden lastenmusiikkiyhtye -pystit. Oululainen Soiva Siili sai Jellona-palkinnon vuoden lastenmusiikkiteosta. Vuoden päästä, lastenoikeuksien päivänä, juhlitaan valtakunnallista lastenmusiikkipäivää Oulussa ja Oulu julistetaan lastenmusiikkipääkaupungiksi.
Pesäpalloliitto on myöntänyt jäsenseuroilleen yhteensä 150 000 euroa tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseen.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalolta on ilmestynyt kirja nimeltä Pyhästä ja Pohjoisesta: Puheita ja kirjoituksia ensimmäiseltä piispavuodelta.
Oulun poliisilaitoksen partiot puhalluttivat viikonloppuna kaikkiaan 2 973 kuljettajaa.
Oulun seudun kuntia on mukana kansainvälisessä tutkimuksessa, jossa selvitetään kahdesta kuuteen vuotiaiden digilaitteiden käyttöä.
Iissä Kantolantiellä piharakennus tuhoutui eilen tulipalossa.
Kolarissa ammuttiin aseella ilmaan lauantai-iltana.
Nuori nainen ryöstettiin Kemissä Tapaninkadulla eilen iltapäivällä noin kello 16.15-16.30.
Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo tekee tänään ja sunnuntaina piispantarkastuksen Pyhäjoen seurakunnassa.
Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä kahtena seuraavana viikonloppuna.
Rovaniemen poliisia ovat viime päivinä työllistäneet useat peltikolarit, tieltä suistumiset ja porokolarit.
Oulun yliopiston rehtori Jouko Niinimäki esittää yliopiston hallitukselle kiinteistöstrategian selvitystyön aloittamista.