Kunnossapitoyksikön päällikkö Vesa Partasta Keski-Suomen ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomen Kulttuurirahasto on myöntänyt Kansanmusiikki-instituutille 100 000 euroa kaustislaisen viulunsoiton aineettoman kulttuuriperinnön ohjelmakokonaisuuden toteuttamiseen tänä ja ensi vuonna.
Koulutusvastaava Anni Järvelää Kansanmusiikki-instituutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Hiihtolomaliikenne käynnistyy tänään, kun eteläsuomalaiset aloittavat lomaansa.
Maanmittauslaitos on koonnut viime vuoden kiinteistöjen kauppahinnat ja kauppojen lukumäärät.
Miestä epäillään edellisen lisäksi myös tammikuussa tapahtuneesta seksuaalirikoksesta, jossa on nimikkeinä törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Uhrina on ollut 14-vuotias tyttö. Molempien rikosasioiden tutkinta on alkuvaiheessa.
Pauli Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Porokarnevaaleja vietetään jälleen lauantaina Oulun kauppatorilla klo 11-15. Pookin iltapäivässä vieraili Oulun Liikekeskus ry:n toiminnanjohtaja Jarmo Hagelberg.
Kahden alaikäisen tytön epäillään joutuneen seksuaalirikoksen kohteeksi Oulussa viime viikonloppuna yksityisasunnossa. Toinen tytöistä on alle 16-vuotias ja toinen alle 18-vuotias.
Kaksi henkilöä loukkaantui tänään kahden henkilöauton nokkakolarissa Iissä nelostiellä Viinamäentien risteyksessä.
Osuuskauppa Arinan viime vuoden myynti nousi edellisvuodesta 39,9 miljoonaa euroa 992,8:aan miljoonaan euroon.
Kemissä Lehtokadulla mies yritti lauantaina anastaa henkilöauton, mutta auton omistaja havaitsi tapahtumassa olevan rikoksen, soitti hälytyskeskukseen ja juoksi tapahtumapaikalle kolmannen henkilön kanssa estäen autossa istunutta tekijää poistumasta paikalta kunnes poliisi saapui ja kuljetti miehen Kemin poliisiasemalle.
Suomen 21 suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet.
Poliisi otti eilen kiinni täysi-ikäisen miehen epäiltynä Kokkolan Isokylän kouluun kohdistuneesta uhkauksesta.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus puukotuksesta Oulussa Karjasillan kaupunginosassa tänään klo 14.39.
Rasvamonttu seikkailee Siikajoella. Zetoristien puheenjohtaja Matti Laurila ja kerhon toinen perustaja Tauno Rouhiainen entisöivät Zetoreita omissa halleissaan Siikajoella. Kokoelman yksilöt on tarkkaan harkittu ja metsästetty. Kuvassa herrojen takana Matin Zetori 25K vuosimallia 1954.