Siikajoen Kuitu on saanut valtiontukipäätöksen valokuiturakentamiselle Siikajoelle.
Poliisi otti Oulussa puolenyön aikaan kiinni 21-vuotiaan oululaisnaisen ja 23-vuotiaan oululaismiehen murtautumisesta Intiössä kerrostalon kellarivarastoon.
Oulun Liikekeskus ry:n hallitus on valinnut Oulun tämänvuotiseksi Rotuvaariksi naistenmuodin erikoisliike Fularin yrittäjän Marjo Hutun.
Tiina vieraana Marjan kanssa kahavilla -ohjelmassa. Marja Ollakka jututtaa.
Haapajärven Ylipään metsästysseuran valmisteilla olevaan lahtivajaan Antinkankaan ampumaradan lähistöllä on murtauduttu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.
Perustelujen mukaan Ukkolalla on tarkka ja eri kanteilta näkevä katse toimittajana ja pakinoitsijana, huumoria unohtamatta. Jukka Ukkola työskenteli toimittajana ensin Kalevassa vuosina 1967-83 ja sen jälkeen Suomen Kuvalehdessä 1984-2010. Noina vuosina hän kirjoitti foorumeilleen tuhansia pakinoita, niin Aleksis K. -nimimerkillä kuin omalla nimellään. Jukka Ukkolan kynästä on syntynyt pakinakokoelmien lisäksi mm. perusoululaisten yritysten ja yhdistysten historiikkeja ja Oulu-aiheisten valokuvateosten tekstejä.
Tiistaina Oulussa kadonneeksi ilmoitettu Riitta Kokkoniemi on yhä kateissa.
Karhun kannanhoidollinen metsästys käynnistyy jälleen ensi tiistaina poikkeusluvilla.
Takaa-ajon aikana naisen auto suistui ulos Nurmitiellä ja meni kahdesti läpi alueella sijaitsevan kiinteistön piha aidasta. Nurmitiellä oli pakoauton reitillä ollut myös jalankulkijoina ainakin mies ja pikkulapsi. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausainerikoksena.
Nainen ei totellut käskyjä ja poliisi joutui käyttämään voimakeinoja kiinniottotilanteessa. Naisen hallusta löytyi neljä hupparia, joissa oli hintalaput paikallaan ja ne oli samasta liikkeestä anastettu. Myös naisen käyttämä puukko oli peräisin samasta liikkeestä. Nainen vietiin Kemin poliisivankilaan. Asiaa tutkitaan törkeänä ryöstönä, laittomana uhkauksena ja haitantekona virkamiehelle.
Pelastuslaitos joutui leikkaamaan ajoneuvon rakenteita saadakseen kuljettajan ulos autosta. Sairaankuljetus kuljetti naisen hoidettavaksi OYS:iin. Hän sai alustavan tiedon mukaan vammoja niskaan ja lantion seudulle. Vammat eivät kuitenkaan olleet henkeä uhkaavia. Päin punaisia ajaneen auton kuljettajaa epäillään mahdollista rattijuopumuksesta.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla (33) kahavilla on Tiina Pitkänen.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla (33) kahavilla on Tiina Pitkänen.
Metsähallituksen Luontopalvelujen ja vapaaehtoisten kesällä tekemissä maakotkan pesätarkastuksissa todettiin noin 380 asuttua maakotkareviiriä.
Fortumin Montan voimalaitoksen alakanavaan kaksi vuotta sitten elokuussa valmistuneen kalojen ylisiirtolaitteen käyttö alkaa huomenna.
Oulun poliisilaitoksen liikenneyksikön partiot joutuivat eilen puuttumaan nelostiellä useampaan huomattavaan ylinopeuteen.