Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri myy Oulun Medikiinteistöt Oy:n Lapti Groupille

24.09.2018 14:03 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuusto on päättänyt tämänpäiväisessä kokouksessaan myydä Oulun Medikiinteistöt Oy:n koko osakekannan ja Sairaalarinteen maa-alueet Lapti Groupille jain kiinteistösijoitusrahasto Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahastolle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuusto on päättänyt tämänpäiväisessä kokouksessaan myydä Oulun Medikiinteistöt Oy:n koko osakekannan ja Sairaalarinteen maa-alueet Lapti Groupille ja kiinteistösijoitusrahasto Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahastolle. Kaupan myötä Lapti Group Oy hyödyntää Sairaalarinteen käyttämättömän rakennusoikeuden ja jatkaa Oulun Medikiinteistöt Oy:n vuokraustoimintaa. Rakennusoikeus mahdollistaa alueelle kaavoitettujen kolmen 12-kerroksisen asuinkerrostalon rakentamisen. Nykyisten Oulun Medikiinteistöt Oy:n asukkaiden vuokrasopimukset ovat voimassa entisin ehdoin, eikä asukkailta edellytetä toimenpiteitä. Myös Sairaalarinteellä sijaitseva potilaskoti jatkaa toimintaansa.  Kauppa tulee voimaan marraskuun alusta.

Lue myös: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Työpaikalta terveyttä elämään – itseään ja organisaatiota johtamalla -hanke palkittiin

Kilpailut

Uusimmat