Poliisi tehostanut Oulun Isokadun katetun katualueen valvontaa

17.04.2018 12:46 - Jussi Häkkilä

Oulun poliisi poisti viime viikolla ja viikonloppuna keskustassa Isokadulla sijaitsevalta katetulta katualueelta häiriötä aiheuttaneita henkilöitä, teki kiinniottoja, kirjoitti kaksi sakkoa ja yhden rikosilmoituksen.

Oulun poliisi poisti viime viikolla ja viikonloppuna keskustassa Isokadulla sijaitsevalta katetulta katualueelta häiriötä aiheuttaneita henkilöitä, teki kiinniottoja, kirjoitti kaksi sakkoa ja yhden rikosilmoituksen. Alueella oli runsaasti ihmisiä liikkeellä etenkin lauantaina. Siitä huolimatta yleisvaikutelma oli poliisin mukaan turvallisuuden kannalta rauhallinen.
Oulun poliisi on valvonut tehostetusti alueen turvallisuutta ja järjestystä koko alkuvuoden. Poliisi on jalkautunut ja lisännyt näkyvää partiointia etenkin iltaisin ja viikonloppuisin sekä tehnyt tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Valvonnan tavoitteena on ennalta estää häiriöitä ja mahdollistaa kaikille turvallinen ja viihtyisä liikkuminen suositulla yleisellä katualueella. Poliisi on saanut jonkin verran kansalaisilta huolestuneita viestejä. Alueella on koettu turvattomuuden tunnetta etenkin ilta-aikaan liikuttaessa. Poliisi jatkaa kesällä alueen tehostettua valvontaa.

Lue myös: Nopeuksia valvotaan tehostetusti

Kilpailut

Uusimmat