Kuva: Fotolia

Yhteiskunnallinen yritys -merkki Kempeleessä toimivalle Hovilan Palveluyhdistys ry:lle

15.01.2018 09:22 - Jussi Häkkilä

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen yritys -merkin Kempeleessä toimivalle Hovilan Palveluyhdistys ry:lle osoituksena hyvästä työstä ikäihmisten parissa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen yritys -merkin Kempeleessä toimivalle Hovilan Palveluyhdistys ry:lle osoituksena hyvästä työstä ikäihmisten parissa. Jo vuodesta 1974 toimineen Hovilan Palveluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on tuottaa asumispalveluita vanhuksille ja vammaisille. Lisäksi Hovila tarjoaa tukipalveluita ja vapaaehtoistyötä.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia, ja jotka käyttävät siihen vähintään puolet voitostaan. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

Hovila-koti työllistää noin 30 työntekijää. Lisäksi se tarjoaa harjoittelu- ja työpaikkoja opiskelijoille, vajaatyökyisille ja työttömille sekä tekee yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa.

Lue myös: Oululaisille Suomen Aluetieto Oy:lle ja Qlu Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus

Kilpailut

Uusimmat