Henriikka Koivukoskea Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Vuonna 2004 syntynyt mopon kuljettaja menehtyi eilisaamuna liikenneonnettomuudessa Kempeleessä Vihikujan ja Vihikarin risteyksessä törmättyään kuorma-auton kylkeen.
Luonnoksia esitellään alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille ensi viikon torstaina klo 17.00 Linnankankaan koululla. Lisäksi suunnitelmaluonnokset ovat nähtävillä netissä. Suunnittelun tavoitteena on ajoneuvoliikenteen sujuvoittaminen, jalankulun ja pyöräilyn turvallisuuden parantaminen, esteetön liikkumisympäristö sekä taajamaympäristön parantaminen.
Superpesiksen joukkuemäärät ensi kaudelle sinetöitiin lopullisesti Pesäpalloliiton johtokunnan kokouksessa sunnuntaina.
Oululaisyritys Ginolis Oy rakentaa uutta pääkonttoria Kempeleen Vihikarin yritysalueelle.
Valtakunnallisen Finnish Photo Awards-valokuvauskilpailun kokonaiskisan voitti tänä vuonna Antti Karppinen Siilinjärveltä.
Pelastuslaitoksen pintapelastajat avustivat henkilön pois kiveltä ja ensihoito tarkasti lievästi kylmettyneen henkilön.
Oulun poliisilaitokselta valvonta- ja hälytysyksikön johtaja ylikomisario Jyrki Kivirintaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Arttu Kauppinen oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
VisitOulun toimitusjohtaja Päivi Penttilä piipahti lähetyksessä kertomassa juuri lanseeratusta Pohjolan rengastiestä.
Poliisi tutkii Kempeleessä sunnuntaina 14.3.2021 tapahtunutta epäiltyä henkirikosta.
Häntä epäillään ulosajon vuoksi myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Miehellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta, joten tapausta käsitellään myös kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Tutkijatohtori Elina Hasasta Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun lentoaseman liikenneyhteyksien esiselvitys on valmistunut. Selvityksen mukaan lentoaseman liikenneyhteytenä kehitetään nykyistä Lentokentäntietä lisäkaistoin. Joukkoliikenneyhteydet huomioidaan vahvasti Lentokentäntien kehittämisessä. Uusia nopeampia bussilinjoja esitetään ensi vaiheessa lentoaseman ja Oulun matkakeskuksen sekä Kempeleen keskustan välille. Muita lisälinjoja olisi syytä harkita Linnamaan ja Ritaharjun, Hiukkavaaran ja Limingan suuntiin. Skenaarioselvityksen pohjalta selkeäksi tavoitteeksi on muodostunut lentoaseman saavutettavuuden turvaaminen joukkoliikenteellä, joka on luotettavaa ja matka-ajaltaan hyvin ennakoitavissa. Selvitystyössä suunnitelmista muodostettiin kolme jatkotarkasteluun valittua vaihtoehtoa. Nämä tarkemmin tutkitut vaihtoehdot olivat, nykyisen Lentokentäntien kehittäminen, Oulunsalon taajaman eteläinen ohitustie, eli ns. Uusi Lentoasemantie ja Kaakkurin terminaali. Työryhmä hyväksyi selvitysraportin kokouksessaan 18.8.2020.
Kiinteistöliiton Indeksitalo-selvityksen mukaan kuntakohtaiset kiinteistökustannukset ovat nousseet tänä vuonna viime vuotta maltillisemmin.
QuietOnin perustaja, tuoteidean isä Janne Kyllöstä haastattelee Jussi Häkkilä.