Kempeleen vs. kirkkoherra Erja Oikarista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kempeleen seurakunta järjestää sunnuntaina kello 18 hartaushetken Pyhän Kolminaisuuden kirkossa Kempeleessä tapahtuneen pienen lapsen menehtymiseen johtaneen onnettomuuden johdosta.
Kempeleen lukioon on kohdistettu kouluammuntauhkaus anonyymissä keskustelufoorumi Jodelissa.
Pohjoinen Rotukissayhdistys ry:stä puheenjohtaja, näyttelypäällikkö Milla Kuusistoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Osuuskauppa Arina remontoi kauppakeskus Zeppelinissä sijaitsevan Prisman hypermarketiksi.
Kempeleen Zatelliittiin on nousemassa mittava liike- ja työpaikkatilojen kokonaisuus.
Rasvamonttu etsii tällä kertaa moottorin älyllistä elämää Planet Garagella Kempeleessä. Heikkisen Petri muutti keväällä Ekohaan uusiin ja suurempiin toimitiloihin ja hallin viimeistely etenee hiljalleen. Mestarilla nimittäin on kädet täynnä omia ja asiakkaiden töitä ja kiireisimmät hoidetaan ensin alta pois. Sama mies hoitaa myös päällysmiehen ja auton alusmiehen hommat. Tallista löytyy parasta aikaa mm. asiakkaan tekniikan vaihdossa oleva vuoden 1954 Ford Customline ja huollettavana oleva hulppea Ribcraft vene. Mikäli aikaa jää, kotona odottelee kunnostusta myös oma konekalusto. Kurkataanpa mitä härpäkkeitä verstaalta löytyy ja onko ne kaikki tältä planeelta!
Suomen Yrittäjien kuntabarometrin mukaan kunnat suoriutuvat parhaiten infrastruktuurin hoitamisesta ja heikoiten hankintapolitiikasta.
Kempeleen kunnanjohtaja Tuomas Lohta haastattelee Jussi Häkkilä.
Promec Oy rakentaa uudet toimitilat Kempeleen Vihikariin.
Kaihdinvalmistaja Suomen Visor Oy investoi Kempeleen tehtaaseensa tänä vuonna noin kaksi miljoonaa euroa.
Suomen UNICEFin lapsiystävällisen hallinnon erityisasiantuntija Sanna Koskista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kempeleen Kirkonkylän kouluun on kohdistunut koulu-uhkaus.
Henriikka Koivukoskea Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Vuonna 2004 syntynyt mopon kuljettaja menehtyi eilisaamuna liikenneonnettomuudessa Kempeleessä Vihikujan ja Vihikarin risteyksessä törmättyään kuorma-auton kylkeen.
Luonnoksia esitellään alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille ensi viikon torstaina klo 17.00 Linnankankaan koululla. Lisäksi suunnitelmaluonnokset ovat nähtävillä netissä. Suunnittelun tavoitteena on ajoneuvoliikenteen sujuvoittaminen, jalankulun ja pyöräilyn turvallisuuden parantaminen, esteetön liikkumisympäristö sekä taajamaympäristön parantaminen.