QuietOnin perustaja, tuoteidean isä Janne Kyllöstä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pilke päiväkodit Oy avaa englanninkielisen ICEC-päiväkodin Kempeleeseen syksyllä. Uusi päiväkoti tulee uudisrakennukseen osoitteeseen Kokkokankaantie 177, 90450 Kempele.
Poliisi on aikaisemmin tiedottanut tutkivansa epäiltyä henkirikosta, joka on tapahtunut 8.12.2019 Kempeleessä.
Rasvamonttu hifistelee tällä kertaa Kempeleessä. Paikallisessa autotallissa valmistuu hiljalleen Vanhat bensalenkkarit -tiimin fixaama Toyota Corolla. Tähtäimessä on valtakunnalliset Gumball 500€ ajot. Maailman tilanne siirsi tapahtuman ajankohdan toukokuulta elokuulle. Autosta on tarkoitus tehdä näyttävä ja sen pitäisi myös kestää matkalla neljän raavaan miehen massa. Keitä ovat nämä neljä kaverusta ja miten projekti etenee, tutkitaanpa!
Visit Oulusta Päivi Penttilä kävi kertomassa vinkkejä, mitä Oulun seudulla voisi tehdä näin talvella ja talvilomalla.
Kempeleen Kiri vie yhden Miesten Superpesiksen kotiotteluistaan pelattavaksi Simon Tuulivoima-Areenalle 28. toukokuuta. Ensimmäistä kertaa Lapissa pelattavassa Superpesisottelussa Kempele kohtaa tuolloin viime vuosien menestysjoukkue Vimpelin Vedon. Kempeleen ja Simon yhteistyö on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Kempeleen Kirin kausikorttilaisille tullaan järjestämään kuljetus sekä varatut istumapaikat otteluun.
112-päivää vietetään tänään mm. Kempeleen Kauppakeskus Zeppelinissä kello 11-18.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt 12:n kunnan hankkeelle 3,5 miljoonaa euroa kävelyn ja pyöräilyn edistämiseen.
Kempeleessä Liisankujalla kahdeksan huoneiston rivitalossa syttyi tänään tulipalo.
1980-luvulla syntynyt kempeleläinen nainen surmattiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä yksityisasunnossa Kempeleessä.
Iin, Oulun, Kempeleen ja Limingan alueille on tehty 64 pysäkki- ja pyöräparkkia joukkoliikenteen pysäkkien yhteyteen.
Pesäpalloliitto on myöntänyt jäsenseuroilleen yhteensä 150 000 euroa tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseen.
Pesäpalloliitto palkitsi viikonloppuna vuoden pesäpalloseurana Kempeleen Kirin ja vuoden junioriseurana Laitilan Jyskeen.
Uusimpia sopimuspelaajia ovat Puijon Pesiksessä Ykköspesiksen etenijätilaston voittanut Misa Märsylä sekä KeKin oma kasvatti Lauri Vuollo. Markus Keski-Petäjän uusi sopimus kattaa myös kauden 2021. KeKin oma kasvatti Tommi Koivisto liittyy mukaan try-out-sopimuksella.
Ulkopelissä kopparin tonttia hoiteleva Korhonen pelasi jo kaudella 2017 Kempeleen Kirissä lainasopimuksella heinäkuun siirtorajaan asti.
Tyttöjen Superpesiksessä siirrytään tänään välierävaiheeseen.