Arttu Kauppinen oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
VisitOulun toimitusjohtaja Päivi Penttilä piipahti lähetyksessä kertomassa juuri lanseeratusta Pohjolan rengastiestä.
Poliisi tutkii Kempeleessä sunnuntaina 14.3.2021 tapahtunutta epäiltyä henkirikosta.
Häntä epäillään ulosajon vuoksi myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Miehellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta, joten tapausta käsitellään myös kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Tutkijatohtori Elina Hasasta Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun lentoaseman liikenneyhteyksien esiselvitys on valmistunut. Selvityksen mukaan lentoaseman liikenneyhteytenä kehitetään nykyistä Lentokentäntietä lisäkaistoin. Joukkoliikenneyhteydet huomioidaan vahvasti Lentokentäntien kehittämisessä. Uusia nopeampia bussilinjoja esitetään ensi vaiheessa lentoaseman ja Oulun matkakeskuksen sekä Kempeleen keskustan välille. Muita lisälinjoja olisi syytä harkita Linnamaan ja Ritaharjun, Hiukkavaaran ja Limingan suuntiin. Skenaarioselvityksen pohjalta selkeäksi tavoitteeksi on muodostunut lentoaseman saavutettavuuden turvaaminen joukkoliikenteellä, joka on luotettavaa ja matka-ajaltaan hyvin ennakoitavissa. Selvitystyössä suunnitelmista muodostettiin kolme jatkotarkasteluun valittua vaihtoehtoa. Nämä tarkemmin tutkitut vaihtoehdot olivat, nykyisen Lentokentäntien kehittäminen, Oulunsalon taajaman eteläinen ohitustie, eli ns. Uusi Lentoasemantie ja Kaakkurin terminaali. Työryhmä hyväksyi selvitysraportin kokouksessaan 18.8.2020.
Kiinteistöliiton Indeksitalo-selvityksen mukaan kuntakohtaiset kiinteistökustannukset ovat nousseet tänä vuonna viime vuotta maltillisemmin.
QuietOnin perustaja, tuoteidean isä Janne Kyllöstä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pilke päiväkodit Oy avaa englanninkielisen ICEC-päiväkodin Kempeleeseen syksyllä. Uusi päiväkoti tulee uudisrakennukseen osoitteeseen Kokkokankaantie 177, 90450 Kempele.
Poliisi on aikaisemmin tiedottanut tutkivansa epäiltyä henkirikosta, joka on tapahtunut 8.12.2019 Kempeleessä.
Rasvamonttu hifistelee tällä kertaa Kempeleessä. Paikallisessa autotallissa valmistuu hiljalleen Vanhat bensalenkkarit -tiimin fixaama Toyota Corolla. Tähtäimessä on valtakunnalliset Gumball 500€ ajot. Maailman tilanne siirsi tapahtuman ajankohdan toukokuulta elokuulle. Autosta on tarkoitus tehdä näyttävä ja sen pitäisi myös kestää matkalla neljän raavaan miehen massa. Keitä ovat nämä neljä kaverusta ja miten projekti etenee, tutkitaanpa!
Visit Oulusta Päivi Penttilä kävi kertomassa vinkkejä, mitä Oulun seudulla voisi tehdä näin talvella ja talvilomalla.
Kempeleen Kiri vie yhden Miesten Superpesiksen kotiotteluistaan pelattavaksi Simon Tuulivoima-Areenalle 28. toukokuuta. Ensimmäistä kertaa Lapissa pelattavassa Superpesisottelussa Kempele kohtaa tuolloin viime vuosien menestysjoukkue Vimpelin Vedon. Kempeleen ja Simon yhteistyö on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Kempeleen Kirin kausikorttilaisille tullaan järjestämään kuljetus sekä varatut istumapaikat otteluun.
112-päivää vietetään tänään mm. Kempeleen Kauppakeskus Zeppelinissä kello 11-18.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt 12:n kunnan hankkeelle 3,5 miljoonaa euroa kävelyn ja pyöräilyn edistämiseen.
Kempeleessä Liisankujalla kahdeksan huoneiston rivitalossa syttyi tänään tulipalo.