TeknologiaTiistai tekee tykö tekniikan alojen ammatillista koulutusta

27.11.2017 13:48 - Jussi Häkkilä

Huomenna vietettävänä TeknologiaTiistaina ammatilliset oppilaitokset ja teknologiayritykset tekevät tekniikan alojen ammatillista koulutusta näkyväksi. Raahen ammattiopiston rehtori Jukka-Pekka Ansamaata haastattelee Jussi Häkkilä.

Huomenna tehdään tekniikan alojen ammatillista koulutusta näkyväksi. Ammatilliset oppilaitokset 50:llä paikkakunnalla eri puolella Suomea järjestävät yhdessä teknologiateollisuuden yritysten kanssa TeknologiaTiistai-tapahtumia. Yläkoululaiset, heidän opettajansa ja myös vanhempansa pääsevät näkemään kone- ja tuotantotekniikan opiskelua ja opiskelupaikkoja sekä ammattiosaajien työtä ja työpaikkoja.

Tapahtumia on luvassa mm. Oulussa ja Raahessa.  TeknologiaTiistain lisäksi Oulun seudun ammattiopisto järjestää perjantaina valtakunnallisen #amisosaa-verkkotapahtuman Oulun torilla. Raahessa TeknologiaTiistaita vietetään Raahen ammattiopistolla. Samalla järjestetään avoimet ovet tiistaista torstaihin Raahen ammattiopistolla ja Lybeckerin opistolla. Ammattiopistolla on myös Ruukin maaseutuopiston esittelypiste.

Lue myös: Raahessa alkavan rakennusalan insinöörikoulutuksen haku lähestyy

Kilpailut

Uusimmat