Kuva: Poliisi

Kokkolan kioski- ja grilliryöstäjä yhä karkuteillä

27.11.2017 08:36 - Jussi Häkkilä

Kokkolassa tapahtui perjantai-iltana klo 18:n jälkeen ryöstön yritys linja-autoaseman R-kioskilla ja myöhemmin ennen klo 21:tä törkeä ryöstö Kallentorin läheisyydessä sijaitsevalla Severin grillillä.

Kokkolassa tapahtui perjantai-iltana klo 18:n jälkeen ryöstön yritys linja-autoaseman R-kioskilla ja myöhemmin ennen klo 21:ä törkeä ryöstö Kallentorin läheisyydessä sijaitsevalla Severin grillillä. Näiden tekojen välisenä aikana tekijä on mahdollisesti liikkunut Kokkolan keskustan alueella. Poliisi sai useita vihjeitä mahdollisesta tekijästä, minkä perusteella otettiin kiinni nuori kokkolalaismies. Tutkinnassa kävi kuitenkin ilmi, että kyseisellä henkilöllä ei ole mitään tekemistä ko. rikosten kanssa. Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan mahdollisesti rikoksiin liittyvistä havainnoista ja tiedoista. Tekijä on tuntomerkkien perusteella noin 20-vuotias, pituudeltaan noin 170-180 -senttinen ja vartaloltaan keskiverto. Tekijällä on ollut vaatetuksenaan musta takki, harmaa pipo, tummat tuulihousut ja tummat lenkkikengät. Poliisin vihjenumero on 0295440513.

Lue myös: Tulli ja poliisi paljastivat laajan dopingaineiden, huumelääkkeiden ja nuuskan laittoman maahantuonnin ja välityksen Pohjois-Suomessa

Kilpailut

Uusimmat