Ylivieskan Renssulan koirapuisto avautuu sään salliessa

24.11.2017 08:37 - Jussi Häkkilä

Ylivieskan Kennelseura ry:n toteuttama Koskipuhdossa Korjaamontien ja Muuttolantien risteyksessä sijaitseva Renssulan koirapuisto on edennyt niin pitkälle, että puistoa voidaan pitää auki tänä talvena sään salliessa. Meri Satamaa Ylivieskan Kennelseurasta haastattelee Jussi Häkkilä.

Ylivieskan Kennelseura ry:n toteuttama Koskipuhdossa Korjaamontien ja Muuttolantien risteyksessä sijaitseva Renssulan koirapuisto on edennyt niin pitkälle, että sitä voidaan pitää auki tänä talvena sään salliessa. Koirapuistoon syksyllä valmistuneet aitaukset ja meluvalli mahdollistavat käytön silloin, kun maa on jäässä ja lumen peitossa. Pohjatyöt ovat kesken, joten puistoa ei voi käyttää maan ollessa sulana. Lauhalla säällä se on lukittuna.
Koirapuistoon on tuotu talvikäyttöä varten tilapäinen roska-astia koirien jätöksille. Puistossa on nähtävillä säännöt, joita on ehdottomasti noudatettava. Sääntöjä noudattamalla jokainen koiranulkoiluttaja voi käyttää puistoa. Sääntöjen noudattaminen on tärkeää myös koirien terveyden vuoksi.
Puisto valmistunee ensi keväänä. Puistoon tullaan tekemään vielä pohjatöitä sekä asentamaan valaisimia ja puistokalusteita.

Lue myös: Vuoden virkakoirat valittu -vuoden poliisikoira Lapista

Kilpailut

Uusimmat