Valtakunnallisen Kasvu Openin jo toimivien yritysten sarjan voitto Kempeleeseen

27.10.2017 11:23 - Jussi Häkkilä

Valtakunnallisen Kasvu Openin jo toimivien yritysten sarjan on voittanut Volter Oy Kempeleestä. Yhtiö kehittää puuhakekäyttöisiä sähkön ja lämmön tuotantolaitoksia. Toimitusjohtaja Jarno Haapakoskea haastattelee Jussi Häkkilä.

Valtakunnallisen Kasvu Openin jo toimivien yritysten sarjan on voittanut Volter Oy Kempeleestä. Startup -yritysten sarjan voittoon ylsi BroadBit Batteries Helsingistä. Kunniamaininnan Start again -sarjassa saa Snowek Oy Kuopiosta ja startup-sarjassa Neuro Event Labs Tampereelta. Vuonna 1997 perustettu Volter kehittää puuhakekäyttöisiä sähkön ja lämmön tuotantolaitoksia.Tuomariston mukaan yrityksellä on tuote, josta asiakkaat ovat myös valmiita maksamaan.
Voittajat valikoituivat sadan finalistin joukosta. Finalistien joukko on puolestaan seuloutunut vuoden mittaan yli 839:stä Kasvu Openiin kasvusuunnitelmansa lähettäneestä yrityksestä.
Kasvu Openissa annetaan maksutonta sparrausta eri alojen pk-yrityksille ja sen ohessa on kilpailuprosessi, jossa etsitään kasvunnälkäisintä yritystä ja parasta kasvusuunnitelmaa. Tuomaristo kiinnitti huomiota erityisesti liikeideaan, kansainvälistymispotentiaaliin sekä tiimin uskottavuuteen, johon vaikuttavat tiimin kokoonpano, tiedot, taidot ja asenne.

Lue myös: Kasvu Open-kisan parhaat palkittu

Kilpailut

Uusimmat