Kuva: Fotolia

Oulun poliisi jatkanut Mäntylässä aseella uhkailleen miehen jalkaan ampumiseen päättyneen välikohtauksen tutkintaa

19.05.2017 14:51 - Jussi Häkkilä - Luettu 149 kertaa

Oulun poliisi on jatkanut Mäntylässä toissailtana aseella uhkailleen miehen jalkaan ampumiseen päättyneen välikohtauksen tutkintaa.

Oulun poliisi on jatkanut Mäntylässä toissailtana aseella uhkailleen miehen jalkaan ampumiseen päättyneen välikohtauksen tutkintaa. Mies oli aluksi uhkaillut Kempeleessä vartijoita ja ajellut tämän jälkeen pitkin pyöräteitä Höyhtyällä. Mäntylässä mies saatiin pysäytettyä omakotitalon pihaan. Mies oli noussut autosta pitkäpiippuisen aseen kanssa ja pitänyt aseen piippua suussaan. Miehen seurassa oli nainen. Mies ei totellut poliisin käskytystä pysähtyä ja luopua ampuma-aseesta, joten poliisi käytti miestä kohtaan asetta tilannejohtajien ja yleisjohtajan vahvistaminen ohjeiden mukaisesti.
Rikoksesta epäilty on tällä hetkellä sairaalahoidossa ja hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa. Tapausta tutkitaan ampuma-aserikoksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksena, laittomana uhkauksena ja niskoitteluna poliisia vastaan.

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat