Oululainen terveysteknologiayritys Monidor Oy on solminut yhteistyösopimuksen lääketieteellisiä laitteita valmistavan ja jakelevan japanilaisen Senko Medicalin kanssa.
Kor­kein oi­keus on tuo­minnut Kittilän kun­nan­hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­jan 60:n päi­vän eh­dol­li­seen van­keus­ran­gais­tuk­seen ja muut vas­taa­ji­na ol­leet kun­nan­hal­li­tuk­sen jä­se­net ja va­ra­jä­se­net sak­ko­ran­gais­tuk­siin vir­ka-ase­man vää­rin­käyt­tä­mi­ses­tä.
Destia toimittaa Fingridille Kalajoen Jylkän sähköasemalle Suomen ensimmäisen synkronikompensaattorin.
Hallitus sopi tänään valtion lisätalousarviosta.
Oulun Asemakeskuksen suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailun kilpailuehdotukset ovat parhaillaan arvioitavana.
Maaseutunuorten puheenjohtaja Ville Koivuniemeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi alkaa tutkia Oulun kaupungin entisen yhdyskuntajohtaja Matti Matinheikin toimia.
Onnettomuustutkintakeskus on saanut valmiiksi tutkinnan liikelentokoneen törmäyksestä valopylvääseen Kemi-Tornion lentoasemalla vuosi sitten.
Avun saapuminen merialueella saattaa kestää yllättävän pitkään ja muutama minuuttikin hyisessä vedessä tekee ihmisen toimintakyvyttömäksi.
Turvallisuusviestinnän asiantuntija Juha Hassilaa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kilpailun tuomaristo koostuu Senaatin Asema-alueet Oy:n, Oulun kaupungin ja Verstas Arkkitehdit Oy:n edustajista.
Hankkeen päätavoitteena on luoda Iijoen alueelle matkailutoimijoiden yritysverkosto. Iijoen vesistö, suisto ja Perämeren rannikko tarjoavat luontokokemuksia, kalaisia vesiä, omaleimaista kulttuuritarjontaa ja potentiaalisia koulutusmatkailukohteita.
Miltä näyttää, kun esimerkiksi Sorjonen tai Silta saavat osakseen vivahteen Miestä ja alastonta asetta. Se saattaa selvitä pian, kun Mika Eirtovaaran, Riku Suokkaan ja Heikki Syrjän käsikirjoittama kymmenosainen sarja näkee päivänvalon. Tällä hetkellä sarja etsii rahoitusta Cannesissa, mutta sen mukana on jo nimekäs joukko kansainvälisten kassamagneetteina tunnettujen komediaelokuvien tekijöitä sekä kiinnostuksensa ilmaissut BBC Studios Nordics.
Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö AFRY laatii Raahen kaupungin ohjauksessa SSABn Raahen terästehdasalueelle ja sen lähialueille alueen ensimmäisen asemakaavan.
Poliisi otti eilen kiinni Rovaniemen taajaman ulkopuolella ampuma-aseella uhkailleen henkilön.
Tänä syksynä kuudetta kertaa jaetun Oulun kirjailijaseuran Botnia-kirjallisuuspalkinnon voitti Veli-Pekka Lehtolan tietokirja Entiset elävät meissä-Saamelaisten historiat ja Suomi (Gaudeamus 2022).