Kuva: Fotolia

PSAVIlta ja Valviralta määräyksiä lastensuojelulain mukaisten määräaikojen valvonnassa Kalajoelle, Oululle, Kempeleelle ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymälle

12.01.2017 08:34 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ja Valvira ovat antaneet määräyksiä lastensuojelulain mukaisten määräaikojen valvonnassa Kalajoelle, Oululle, Kempeleelle ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymälle.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kehottaa Kalajoen kaupunkia kiinnittämään vakavaa huomiota lastensuojelulain mukaisen määräjan noudattamiseen palvelutarpeen arvioimiseksi tehtyjen pyyntöjen ja hakemusten käsittelyssä. Aluehallintovirasto totesi, että palvelutarpeiden arvioinnin aloittamisen osalta tilanne oli korjaantunut edellisestä tiedonkeruusta, mutta kaupungin toimenpiteet tilanteen korjaamiseksi lainmukaiseksi ovat olleet riittämättömiä. Vastaavan kehotuksen sai Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä.
Oulu ja Kempele ovat puolestaan saaneet samankaltaisen kehotuksen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviralta.

Kilpailut

Uusimmat