Kuva: Jussi Häkkilä

Kemi jakoi rahaa osallistavan budjetin kohteisiin

26.03.2024 11:53 - Jussi Häkkilä

Kemin kaupunginhallitus osoitti tämän vuoden osallistavan budjetin määrärahaa 20 000 euroa Mansikkanokan ja Takajärven uimarantojen kalusteiden sekä Kiikelin, Kalkkinokan ja Mansikkanokan tulistelupaikan kalusteiden hankintaan.

Kemin kaupunginhallitus osoitti tämän vuoden osallistavan budjetin määrärahaa 20 000 euroa Mansikkanokan ja Takajärven uimarantojen kalusteiden sekä Kiikelin, Kalkkinokan ja Mansikkanokan tulistelupaikan kalusteiden hankintaan. 5000 euroa varattiin kirjastosta lainattavien nuorten liikuntavälineiden hankintaan, sekä puistokatujen valoköynnöksiä varten. Puistokatujen talvikunnossapitoa selvitetään yhdessä ympäristötoimen kanssa.

Iso osa esille tulleista ehdotuksista on jo valmistelussa ja toteutettukin. Aidattu koirametsä on toteutumassa yrittäjän toimesta, asfalttipintauksiin lisättiin määrärahaa tälle vuodelle lähes 50 prosenttia, sisäsataman kahvila Nuotan yhteydessä sijaitsevan wc:n opastusta selkiytetään ja lisäksi tehdään talvikävelyreittejä meren jäälle ja Selkäsaareen. Mansikkanokalle tulee kesällä uusi leikkikenttä. Kiikelin rannan pusikoita on raivattu jo viime syksynä.

Lue myös: Oululaisilta 504 ideaa osallistuvaan budjetointiin

Kilpailut

Uusimmat