Kuva: Petri Teppo

Likiliike Rovaniemi jakoi tunnustuksia jäsenyrityksilleen

05.12.2022 08:08 - Jussi Häkkilä

Likiliike Rovaniemi ry on jakanut tunnustuksia jäsenyrityksilleen, joilla on laadukas liiketoiminta ja jotka ovat ylläpitäneet lähipalveluita, paikallista erikoisosaamista sekä vuoropuhelua kaupunkilaisten kanssa.

Likiliike Rovaniemi ry on jakanut tunnustuksia jäsenyrityksilleen, joilla on laadukas liiketoiminta ja jotka ovat ylläpitäneet lähipalveluita, paikallista
erikoisosaamista sekä vuoropuhelua kaupunkilaisten kanssa.
Pääpalkinnon, Vuoden Likiliike -kunniakirjan sai Hovimäki Oy. Vuoden aktiivisin -kunniakirjan sai Lemmikkieläinliike Jälki Oy, vuoden tulokas -kunniakirjan Lapin Seniorikuntoutus Oy, ja vuoden tukipalvelu -kunniakirjan Kasvun Kaverit Oy. Vuoden someviestijä -kunniakirjan sai Päiväkoti Hiirilimppu. Yhdistys palkitsi myös yhden perustajajäsenistään, Taina Torvelan Liki-Neuvos -arvonimellä, joka on tunnustus esimerkillisestä toiminnasta Rovaniemen elinvoimaisuuden ja rikkaamman kaupunkielämän puolesta. Lisäksi rovaniemeläiset saivat äänestää mielestään onnistuneinta Likiliikettä. Äänestyksen voitti Oma Pilates.


Likiliike Rovaniemi on paikallisyritysten ja -toimijoiden yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää elinvoimaa, edistää paikallista kaupankäyntiä sekä rikastuttaa yhteisöä ja hyvinvointia kotipaikkakunnallaan.

Lue myös: Raahen alueen yritysbarometri: Yritysten liikevaihdon kasvuodotukset laskeneet edellisvuodesta

Kilpailut

Uusimmat