Oulun kauppakamarin mukaan lähes puolet kyselyyn vastanneista jäsenyrityksistä oli kohdannut hankaluuksia uuden työvoiman rekrytoinnissa.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto aloittaa jatkokäsittelyn yrityskaupassa, jossa Donges Teräs Oy hankkii yksinomaisen määräysvallan SSAB:n tytäryhtiö Ruukki Building Systems Oy:ssä.
Matkamessujen ensimmäisessä yrityksille suunnatun vastuullisuuskilpailun finaalissa viisi yritystä kilpailee 3 000:n euron palkintosummasta.
Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala palkitsi tänään oululaisia ICT-yrityksiä ja yliopiston ovien avaamisesta koululaisryhmille.
Vestia Oy eriyttää elinkeinoelämälle tarjottavat palvelut omaan erillään toimivaan yhtiöön.
Kälviän Yrittäjien vuosijuhlassa palkittiin tänään vuoden ansioituneena yrityksenä 35 vuotta toiminut Kälviän Rauta ja Väri Oy.
Kalajoen kaupunki palkitsi viikonloppuna vuoden yrityksenä T.A Tilikontrolli Oy:n, vuoden maaseutuyrityksenä Pohjanmaan Rehujauhatus Oy:n ja Matkailumajakalla Tapion tuvan.
Yrityskehityspäällikkö Riitta Palosaarta Raahen seudun yrityspalveluista haastattelee Jussi Häkkilä
Oulun Maa- ja kotitalousnaiset on valinnut Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2019 Maistuva maaseutu -yritykseksi Viskaalin tilan Muhokselta. Tunnustus jaettiin tänä vuonna kolmannen kerran. Viskaalin tilalla on lähialueita palveleva teurastamo ja tilamyymälä. Kaikki tuotteet tehdään lähiraaka-aineista. Viskaalin on Oulujokilaakson vanhimpia tiloja, joka historiansa aikana on vaikuttanut monella tavalla lähialueen yhteisöön. Tilaa ympäröivää maisemaa on kehitetty ja muokattu pitkäjänteisesti.
Rovaniemeläiselle ASV Arctic Smart Village Oy:lle on myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkkien käyttöoikeus osoituksena Suomessa tuottamalle ja työllistämälle palvelulleen sekä liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.
Projektipäällikkö Merja Mantilaa Suomalaisen Työn Liitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin ELY-keskus on myöntänyt tämän vuoden tammi-kesäkuun aikana Lappiin kaikkiaan 24,6 miljoonaa euroa.
Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Tämän vuoden alkupuoliskolla Nivala-Haapajärven seudun viidessä kunnassa 23 yritystä sai kehittämisavustusta investointeihinsa.
Rovaniemen Ounasrinteellä sattui eilen iltapäivällä väkivallanteko, jota poliisi tutkii tapon yrityksenä.
Ylitorniolla Raanujärventiellä omakotitalon lauantaina polttanutta miestä epäillään murhan yrityksen lisäksi mm. törkeästä kotirauhan rikkomisesta, törkeästä vahingonteosta, lähestymiskiellon rikkomisesta, vainoamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, vahingonteosta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja rattijuopumuksesta.