Lapin poliisi on selvittänyt laajan rikosvyyhdin, johon kuuluu mm. tapon yritys, törkeä ryöstön yritys, törkeä ryöstö ja törkeä kotirauhan rikkominen.
Globaali digitaaliseen automaatioon ja energianhallintaan erikoistunut Schneider Electric ja pohjoismainen teräsyhtiö SSAB ovat saaneet maailman ensimmäiset kansainväliset hiilikädenjälkipalkinnot.
Pohjanmaan ELY-keskuksen maaseutuyksikön päällikkö Karin Kainlauria haastattelee Jussi Häkkilä.
Meri-Lapissa anastettiin kaksi henkilöautoa ja ajeltiin päihtyneenä henkilöautolla. Kemissä aiheutettiin teräaseella vamma käsivarteen.
Raahen lukion matemaattisten aineiden lehtori Tomi Veteläistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kalajoelle perustettiin viime vuonna 75 uutta yritystä.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Oulun Diakonissalaitoksen Säätiölle Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämän yritysrahoituksen määrä kohosi viime vuonna 64:ään miljoonaan euroon.
Kemin Yrittäjät ry:n ja Kemin kaupungin kemiläisille yrityksille tekemän kyselyn mukaan yrittäjät kokevat haasteita työvoiman saannissa ja parannettavaa nähdään mm. kaupungin hankintojen toteuttamisessa.
Tuula Lievosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Tyrnävän kunta ja Tyrnävän Yrittäjät ovat palkinneet Tyrnävän vuoden yrityksenä Lumiliike Oy:n, joka tarjoaa talvikunnossapidon palveluita Oulun alueella, Kempeleessä ja Oulunsalossa.
Ylivieskalainen OP Koti Pohjanmaa Oy LKV on nimetty vuoden ISA-yritykseksi.
Pitkään jatkunut koronakurimus helpottaa ja Pohjois-Pohjanmaan talous kasvaa rivakasti lähiaikoina.
Raahen seudun tuoreen yritysbarometrin mukaan 47 prosenttia vastanneista yrityksistä ennakoi liikevaihdon kasvun nousevan, määrä kasvoi edellisvuodesta.
Kalajoen sataman yrityspuisto on saanut uuden konepaja-alan toimijan alueelleen.
Oulun seudun tämän vuoden uusyritykseksi on valittu Rajobit Oy.