Rakennushollari Oy:n toimitusjohtaja Ismo Savelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Erkki Roimelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Sodankyläläisen Laura Knuutin Artesaanituote, torniolaisen Elina Stoorin iLme innorooms Oy:n Hiillosboksi ja kolarilaisten Tuuli ja Veera Kinnusen Probioottista puhtautta voittivat kansainväliseen W-Power-hankkeeseen kuuluneen, Lapin ammattikorkeakoulun koordinoiman naisyrittäjille, sellaisiksi aikoville tai naisyrittäjyyden edistämiseen pyrkiville henkilöille ja tiimeille suunnatun MAHTAVA-yritysideakilpailun.
Oulun Maa- ja kotitalousnaiset on nimennyt vuoden 2020 Maistuvaksi maaseutuyritykseksi Pohjois-Pohjanmaalla Törmälän Tilan Siikajoelta. Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä oli yrittäjä Sanna Loukkaanhuhta.
Pohjois-Pohjanmaan liitto on myöntänyt Oulun yliopiston Kerttu Saalasti instituutin Tulevaisuuden tuotantoteknologiat -tutkimusryhmälle sekä Oulun ammattikorkeakoululle yhteensä 240 000 euroa Pohjois-Suomen metalli- ja konepajayritysten sekä alan tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteisön verkostoimiseksi eurooppalaiseen yhteistyöhön.
Esa Hyväriä haastattelee Jussi Häkkilä.
K-Market Kälviä Vähähyyppä Oy:n kauppiasyrittäjät Minna ja Patrik Vähähyyppä on valittu Kälviän vuoden yrittäjiksi.
Ilkka-yhtymään kuuluva markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy on ostanut tänään enemmistöosuuden oululaisesta digitoimisto Digimoguli Oy:stä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt tämän vuoden tammi-elokuun aikana yhteensä 34,8 miljoonaa euroa Euroopan sosiaalirahaston ja valtion rahoitusta kehittämishankkeille.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Oulussa toimivalle Uniresta Oy:lle Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Oulun Moniasunnot Oy:lle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkien käyttöoikeuden osoituksena Suomessa tuotetulle ja työllistävälle palvelulle sekä liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.
Oululainen Touhula-päiväkodit on jättänyt eilen yrityssaneeraushakemuksen johtuen yhtiön vaikeasta taloudellisesta tilanteesta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi tämän vuoden tammi-huhtikuussa Pohjois-Pohjanmaalle yritysrahoitusta yhteensä 7 036 163 euroa.
Vestia Yrityspalvelut Oy aloittaa yritys- ja teollisuusjätteiden loppusijoitusalueen rakentamisen Ylivieskan jätekeskuksen yhteyteen.
Kasvu Open Keksintöjen Kasvupolulle on valittu 14 yritystä.
Koronarahoitushakemuksia oli saapunut ELY-keskuksiin eiliseen puoleenpäivään mennessä yhteensä lähes 21 600, ja haetun avustuksen määrä on yhteensä noin 603,4 miljoonaa euroa.