Yrityskehityspäällikkö Riitta Palosaarta Raahen seudun yrityspalveluista haastattelee Jussi Häkkilä
Oulun Maa- ja kotitalousnaiset on valinnut Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2019 Maistuva maaseutu -yritykseksi Viskaalin tilan Muhokselta. Tunnustus jaettiin tänä vuonna kolmannen kerran. Viskaalin tilalla on lähialueita palveleva teurastamo ja tilamyymälä. Kaikki tuotteet tehdään lähiraaka-aineista. Viskaalin on Oulujokilaakson vanhimpia tiloja, joka historiansa aikana on vaikuttanut monella tavalla lähialueen yhteisöön. Tilaa ympäröivää maisemaa on kehitetty ja muokattu pitkäjänteisesti.
Rovaniemeläiselle ASV Arctic Smart Village Oy:lle on myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkkien käyttöoikeus osoituksena Suomessa tuottamalle ja työllistämälle palvelulleen sekä liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.
Projektipäällikkö Merja Mantilaa Suomalaisen Työn Liitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin ELY-keskus on myöntänyt tämän vuoden tammi-kesäkuun aikana Lappiin kaikkiaan 24,6 miljoonaa euroa.
Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Tämän vuoden alkupuoliskolla Nivala-Haapajärven seudun viidessä kunnassa 23 yritystä sai kehittämisavustusta investointeihinsa.
Rovaniemen Ounasrinteellä sattui eilen iltapäivällä väkivallanteko, jota poliisi tutkii tapon yrityksenä.
Ylitorniolla Raanujärventiellä omakotitalon lauantaina polttanutta miestä epäillään murhan yrityksen lisäksi mm. törkeästä kotirauhan rikkomisesta, törkeästä vahingonteosta, lähestymiskiellon rikkomisesta, vainoamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, vahingonteosta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja rattijuopumuksesta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi tämän vuoden huhti-kesäkuussa Pohjois-Pohjanmaalle kansallista rahoitusta ja yritysrahoitusta EU:n aluekehitysrahastosta yhteensä 4 547 199 euroa.
24-vuotias mies sytytti Ylitorniolla Raanujärventiellä sijaitsevan omakotitalon tuleen lauantaina.
Tutkijatohtori Katariina Ala-Rämiä Kerttu Saalasti Instituutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Paltamon Melalahdessa sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtui eilen usean henkilön välinen väkivallanteko.
Kokkolassa Torikadulla ammuttiin eilen pistoolilla kohti liikkuvaa henkilöautoa.
1960-luvulla syntyneen kuusamolaismiehen epäillään syyllistyneen tapon yritykseen yksityisasunnossa Kuusamon keskustassa viime viikon tiistaina.
Sie&Mie Keskus osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Katriina Happosta haastattelee Jussi Häkkilä.