Kuva: Metsä Fibre

Metsä Fibren Kemin biotuotetehdasprojektiin liittyviä liikennejärjestelyjä Sahansaarenkadulla

04.06.2021 13:42 - Marja Ollakka

Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan rakennustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin maanantaista 7.6.2021 alkaen, jolloin uusi liittymä biotuotetehtaan rakennustyömaan raskaalle liikenteelle avataan Sahansaarenkadulta suoraan Sahansaareen.

Liikenneturvallisuus on huomioitu liikennejärjestelyjen toteutuksessa, liikenteessä on kaikkien syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Kevyen liikenteen väylään tulee suojatie sekä hidastemutka.

Nyt avattavan liittymän kautta tulee kulkemaan jatkossa kaikki raskas liikenne niin työmaalle kuin uudelle biotuotetehtaalle sen käynnistymisen jälkeen. Kevyen liikenteen väylän reittiin tulee muutoksia myöhemmin, se tulee siirtymään toisaalle ja asiasta tiedotetaan kun tämä on ajankohtaista.  

Biotuotetehtaan valmistuttua vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä uuden liittymän yhteyteen sijoitetaan tehtaan pääportti ja siihen liittyvät toiminnot. Kyseinen alue kuuluu Metsä Groupin tehdasalueeseen ja sijaitsee yhtiön omistuksessa olevalla maa-alueella.

Kilpailut

Uusimmat