Kuva: Jussi Häkkilä

Yli kuuden henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletty Lapin sairaanhoitopiirissä 11. ensi kuuta saakka koronan takia

23.03.2021 08:23 - Jussi Häkkilä

Lapin aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista Lapin sairaanhoitopiirin alueella koronatartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi.

Lapin aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista Lapin sairaanhoitopiirin alueella koronatartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Kaikki yli kuuden henkilön sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty 11. ensi kuuta saakka. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu korkeintaan kuusi henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa.

Lapin aluehallintovirasto jatkaa myös päätöstä, joka velvoittaa Lapin sairaanhoitopiirin alueen toimijat varmistamaan, että asiakkaille ja toimintaan osallistuville tarkoitetuissa tiloissa henkilöt eivät joudu keskenään lähikontaktiin. Määräys on voimassa niinikään 11. ensi kuuta saakka.

Lue myös: Oulussa seitsemän uutta koronatartuntaa -kolme herkemmin tarttuvaa muunnosta

Kilpailut

Uusimmat