Kuva: Mari Korpua

Oulun koronarajoitukset ja -suositukset jatkuvat

27.01.2021 18:07 - Marja Ollakka

Oulun kaupungin johtoryhmä ja hyvinvointilautakunta kokoontuivat tänään 27.1.2020 linjaamaan ja päättämään kaupungin koronarajoituksista ja -suosituksista.

Oulun kaupungin koronaan liittyvät rajoitukset ja suositukset jatkuvat ennallaan 9.2.2021 saakka. Myös toisen asteen opetus jatkuu etäopetuksena 9.2. saakka. Lasten ja nuorten ryhmäharrastukset voivat jatkua toistaiseksi. Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta www.ouka.fi/korona.

Oulun kaupunki laatii suunnitelman, jossa valmistellaan toisen asteen opetuksen siirtymistä lähiopetukseen tai lähi- ja etäopetuksen yhdistelmään. Suunnitelmassa valmistellaan myös museoiden, nuorisotilojen, kirjastojen ja muiden kulttuurilaitosten sekä uimahallien ja kuntosalien asteittaista avaamista yleisölle ja aikuisten ryhmäharrastusten jatkumista. Suunnitelmaa toteutetaan seuraavien viikkojen aikana niiltä osin, kuin koronaepidemiatilanne sen sallii.

Kaupungin johtoryhmä kokoontuu 3.2.2021 linjaamaan mahdollisista muutoksista rajoituksiin ja suosituksiin koronatilanne huomioiden. Hyvinvointilautakunta kokoontuu 4.2.2021.

Kilpailut

Uusimmat