Kuva: Fotolia

PAM aloittaa lakkoilun kuun lopulla

03.02.2020 08:50 - Jussi Häkkilä

Kaupan alan ja kiinteistöpalvelualan neuvottelut katkesivat perjantaina ja Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus päätti laajoista työtaisteluista, jotka koskevat lähes 50 000 työntekijää.

Kaupan alan ja kiinteistöpalvelualan neuvottelut katkesivat perjantaina ja Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus päätti laajoista työtaisteluista, jotka koskevat lähes 50 000 työntekijää. Ensimmäiset alkavat viikolla 8.
Ensimmäiseksi lakkoon menevät mm. S-ryhmään kuuluva Inex Partners Oy:n Sipoon käyttötavara- ja päivittäistavaralogistiikkakeskus ja kaikki alueosuuskauppojen Prismat. Inex Partners Oy:n lakko alkaa tiistaina 18.2. kello 6 ja päättyy perjantaina 22.2. kello 24. Prismat ovat lakossa torstaista 20.2. kello kuudesta perjantaihin 21.2. kello 24:een saakka. Suurimpia logistiikkakeskuksia koskeva ylityökielto alkaa huomenna.

Samalla viikolla alkavat myös kiinteistöpalvelualan lakot Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla sekä Keski-Suomessa.
PAM on myös päättänyt viikon kahdeksan jälkeisistä lakoista. Niistä ilmoitetaan myöhemmin.

Lue myös: Metsäteollisuuden lakko alkoi

Kilpailut

Uusimmat