Kuva: Fotolia

Oulun seudulta kotoisin oleva pariskunta yhä kateissa Savukoskella

26.09.2017 14:56 - Jussi Häkkilä

Savukoskella etsitään edelleen Oulun seudulta kotoisin olevaa pariskuntaa, josta viimeinen havainto on viikko sitten lauantailta Kemihaaran retkeilyreitillä Keskirovan alueella.

Savukoskella etsitään edelleen Oulun seudulta kotoisin olevaa pariskuntaa, josta viimeinen havainto on viikko sitten lauantailta Kemihaaran retkeilyreitillä Keskirovan alueella. Pariskunnan oli metsäpolulla kohdannut mies, joka oli ohjeistanut eksyneen oloista pariskuntaa oikeaan suuntaan reitille, jolta ei pitäisi eksyä. Mies oli lainannut pariskunnalle retkeilyvälineitä ja oli sovittu, että pariskunta palauttaa välineet Kemihaaraan. Pariskunnan katoaminen tuli ilmi, kun mies kyseli lainattujen välineiden perään ja heidän käytössään ollut matkailuauto löytyi pysäköitynä ja tyhjänä Kemihaarassa pysäköintialueelta.
Kadonneita on etsitty siitä saakka toistaiseksi tuloksetta. Pariskunnasta ei ole saatu havaintoja eikä kenelläkään ollut ennakkotietoa heidän retki- tai reittisuunnitelmistaan.
Vuonna 1945 syntyneellä miehellä on ilmeisesti yllään sininen takki, mustat tai harmaat housut, mustat saappaat ja lakki. Vuonna 1949 syntyneellä naisella on ilmeisesti yllään valkoinen hupullinen takki ja punaiset saappaat.

Lapin poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja puhelinnumeroon 0295 416 866.

Lue myös: Pariskunta kateissa Savukoskella

Kilpailut

Uusimmat