Kuva: K-P:n Yrittäjät/Matti Koivisto

Keskipohjanmaan vuoden 2021 maakunnalliset Yrittäjäpalkinnot Hiekkadyyni Oy:lle Kalajoelle ja Steel-Prisma-Metallit Oy:lle Reisjärvelle

21.11.2021 11:09 - Ari Kettukangas

Vuoden 2021 yksinyrittäjäpalkinnon sai PP Livekuvaukset.fi, Heikki Saari, Kalajoelta. Yrittäjäpalkinnot jaettiin perjantai iltana Kokkolan kaupungintalolla järjestetyssä Yrittäjä Gaalassa.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät palkitsi tänä vuonna kaksi yritystä, maakunnallisella yrittäjäpalkinnolla. Palkinnot vastaanottivat Steel-Prisma-Metallit Oy, Reisjärveltä sekä Hiekkadyyni Oy, Kalajoelta. Vuoden 2021 yksinyrittäjäpalkinnon sai PP Livekuvaukset.fi, Heikki Saari, Kalajoelta. Steel-Prisma-Metallit Oy on vuonna 1990 perustettu kotimainen perheyritys. Se työllistää tällä hetkellä noin 30 henkilöä. Yrityksen toimiala on metalliovien- ja ikkunoiden valmistus. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut myös asennuspalvelu. Raati totesi, että Steel-Prisma-Metallit Oy on innovatiivisella toimella ja pitkäjänteisellä työllä, kasvanut yhdeksi suurimmista toimialallaan Suomessa. Menestyksen takana on myös yrittäjien rohkeus sekä sitoutunut henkilökunta. Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Hiekkadyyni Oy on vuonna 2002 perustettu Kalajoella toimiva majoitus- ja ravitsemusalan yritys. Ravintolapalveluita tarjotaan kolmessa eri toimipisteessä, Sandy Keltissä, Dyynissä ja Beach Bar Surffarissa. Lisäksi yritys tarjoaa cateringpalveluita pieniin ja suurtapahtumiin sekä elämys- ja tapahtumatuotteita. Raati totesi, että Hiekkadyyni Oy on mm. innovatiivisella, sekä yrittäjien rohkeudella ja ennakkoluulottomuudella, pystynyt kehittämään ja kasvattamaan toimintaansa, myös korona aikana. Lisäksi yritys on pystynyt tuottamaan alueelle lisäarvoa, joka on mahdollistanut myös alueen positiivisen matkailun kehittymisen. Heikki Saari puolestaan perusti pitkäjänteisellä työllä seutukuntaa digiloikassakin auttaneen livekuvaus yrityksen vuonna 2013. Yrittäjäpalkinnot jaettiin perjantai iltana Kokkolan kaupungintalolla järjestetyssä Yrittäjä Gaalassa.

Lue myös: Tytöt pidetään pallo! - Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin voittoon 

Kilpailut

Uusimmat