Valtakunnallisessa vertailussa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien alue sijoittui sijalle kuusi ja keskisuurten kaupunkien vertailussa listalle sijalle kaksi ylsi Nivala. Kyselyyn vastasi 9 627 yrittäjää eri puolilta Suomea, joista 329 vastausta Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimialueelta.
Parikkalan Yrittäjät, Kempeleen Yrittäjät, Nokian Yrittäjät ja Helsingin Yrittäjät Etelä-Helsinki on palkittu Suomen Yrittäjien viime vuoden paikallisyhdistyksinä.
Kempeleen yrittäjät ry on valinnut vuoden yritykseksi Juho Saarelan JS-Automoton.
Tämän vuoden maaseutuyritys on luomuspelttiä vientiin tuottava Suomen suurin spelttitila Birkkala Salosta.
Keminmaan kunta ja Keminmaan Yrittäjät ry ovat neuvotelleet yhteisen elinvoimalupauksen.
Luonnonvarakeskuksen mukaan porotalousyritysten keskimääräinen yrittäjätulo kasvoi viime vuonna 23 prosenttia ja oli 7 100 euroa vuodessa.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Yrittäjät palkittiin lauantaina järjestetyn maakunnallisen yrittäjäjuhlan yhteydessä Kempeleessä.
Pannun ja Puistolan ravintoloitsija Sari-Helena Forsman valittiin Oulun seudun vuoden yrittäjänaiseksi. Hän piipahti Pookin iltapäivässä Marjan jututettavana.
Suomen Yrittäjät ja Pyhäjoen kunta toivovat, että valtiovalta lähtisi edistämään Pyhäjoen ydivoimahankkeen uutta alkua ja etsimään uutta läntistä kumppania.
Suomen Yrittäjien kuntabarometrin mukaan kunnat suoriutuvat parhaiten infrastruktuurin hoitamisesta ja heikoiten hankintapolitiikasta.
Tyrnävän Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Kukkohovia haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmaista hastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Tyrnävän Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Kukkohovia haastattelee Jussi Häkkilä.
Vuoden maaseutuyrityksenä Alamäen Vihannes Oy:n sekä Matkailumajakka 2021-palkinnolla Kievarila Kissankellon. Lisäksi Kalajoen Yrittäjät ry palkitsi yrittäjäpalkinnolla Penttilän Perunatilan ja Himangan Yrittäjät ry Tilitoimisto Tilikatin.