Kuva: Jussi Häkkilä

Soiten alueella ei uusia koronatartuntoja

28.06.2021 14:53 - Jussi Häkkilä

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja viime viikon aikana.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja viime viikon aikana. Viimeisin tartunta todettiin kahdeksas päivä tätä kuuta. Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa on tällä hetkellä koronan takia hoidossa yksi potilas.
Muutamia Pietarissa matkailleita on asetettu karanteeniin altistumisen vuoksi. Soite kehottaakin kaikkia erityisesti Venäjällä matkustaneita hakeutumaan testiin. Väestön koronarokotukset etenevät hyvin Soiten alueella. Tällä hetkellä rokotetaan yli 16-vuotiaita sekä 12-15-vuotiaita riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvia.
Yhteensä Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yli 12-vuotiaasta väestöstä on rokotettu nyt ensimmäisellä annoksella 72 prosenttia.

Lue myös: Riskiryhmiin kuuluvien 12–15-vuotiaiden koronarokotukset alkavat Oulussa -koronarokotusten ikäraja laskee muiden osalta 16 vuotta täyttäneisiin

Kilpailut

Uusimmat