Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloittaa kasvomaskien jakamisen vähävaraisille ensi maanantaina.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten hallitus päätti eilisessä kokouksessaan aloittaa koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut joustavien henkilöstöresurssien siirron mahdollistamiseksi.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on tänään todettu yksi uusi koronavirustartunta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella todettiin tänään kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Suomessa oli todettu eilisaamuun mennessä yhteensä 1218 laboratoriovarmistettua koronaviruksen aiheuttamaa tautitapausta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut saatiin eilen päätökseen.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten hallitus päätti eilen pitämässään kokouksessa aloittaa koko yhtymän henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten rakennuttaman uuden siiven viimeinen osa Keski-Pohjanmaan keskussairaalan yhteyteen on valmis.