Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloittaa maksuttomat kausi-influenssarokotukset ensi kuussa Soiten toimipisteissä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ryhdytään antamaan neljänsiä rokotteita vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluville yli 18-vuotiaille tämän kuun lopulla.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten perhekeskuspalveluiden ylilääkäri Teemu Parpalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu koronatartuntoja enenevissä määrin.
Soiten alueella on todettu 78 uutta koronatartuntaa viimeisen 14:n vuorokauden aikana.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella riski koronavirustartunnan saamiseen on edelleen korkea, vaikka tartuntamäärissä ja ilmaantuvuudessa on laskua.
Keski-Pohjanmaan alueellinen koronaviranomaistyöryhmä suosittaa etätyön hyödyntämistä ja kasvomaskien käyttöä toistaiseksi.
Soiten koronavalmiusryhmä vetoaa vahvasti alueen väestöön, että vielä rokottamattomat ottaisivat koronarokotteen mahdollisimman pian.
Koronatilanne on edelleen huolestuttava Soiten alueella.
Suomessa on todettu Terveyden ja hyvivoinnin laitoksen mukaan 449 uutta koronatartuntaa. Yhteensä tartuntoja on nyt 112 656.
Suomessa on todettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan 345 uutta koronatartuntaa.
Koko maassa on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan todettu 765 uutta koronavirustartuntaa.
Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite järjestää huomenna klo 9-20 Kokkolan rokotuspisteellä vanhassa Halpa-Hallin rakennuksessa rokotuspäivän ilman ajanvarausta.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella Ylivieskassa todettiin viikonlopun aikana kolme uutta koronavirustartuntaa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja viime viikon aikana.