Kuva: AOP

Kokkolan poliisi kaipaa vihjeitä punaisesta Puntosta

02.07.2019 12:18 - Jussi Häkkilä

Kokkolan poliisi kaipaa havaintoja viime perjantain ja lauantain väliseltä yöltä punaisen Fiat Punto -merkkisen auton liikkeistä ja sen kuljettajasta.

Kokkolan poliisi kaipaa havaintoja viime perjantain ja lauantain väliseltä yöltä punaisen Fiat Punto -merkkisen auton liikkeistä ja sen kuljettajasta. Kyseinen auto on tämänhetkisen tiedon mukaan lähtenyt liikkeelle torin kohdalta ravintola Kaarlen edustalta. Liikkeelle lähtiessään se on melkein törmännyt pankin seinään. Auton kuljettaja on jatkanut holtitonta ajoa Torikadun yli Kulmakadulle, jossa hän on törmännyt autokatoksen seinään. Vähän myöhemmin autolla on törmätty kaiteeseen Rautatienkadun ja kasitien rampissa. Auto oli hylätty onnettomuuspaikalle. Alunperin auto on lähtenyt liikkeelle Luodosta. Ainakin ravintolan edustalla ja Kulmakadulla on useilla ihmisillä ollut vaarana jäädä auton alle.
Poliisi pyytää kaikkia vaarassa olleita ja mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä poliisin vihjepuhelinnumeroon 0295 440 513 tai sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Lue myös: Kauppa yritettiin ryöstää Oulun Koskelassa – poliisi kaipaa havaintoja tapahtuneesta

Uusimmat