Kuva: Soite

Keski-Pohjanmaan keskussairaalan uusi neurologian ja vaativan kuntoutuksen osasto avautuu

14.01.2019 11:48 - Jussi Häkkilä

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten rakennuttaman uuden siiven viimeinen osa Keski-Pohjanmaan keskussairaalan yhteyteen on valmis.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten rakennuttaman uuden siiven viimeinen osa Keski-Pohjanmaan keskussairaalan yhteyteen on valmis. Huomenna toiminnan uudessa siivessä aloittaa neurologian ja vaativan kuntoutuksen osasto.

Uusi neurologian ja vaativan kuntoutuksen osasto yhdistää keskussairaalan neurologian osasto 12:n sekä Kokkolan yleislääketieteen nelososaston toiminnat pitäen sisällään myös akuuttineurologian valvontayksikön.

Neurologian ja vaativan kuntoutuksen osasto sijoittuu uuden M-siiven ensimmäiseen kerrokseen. Käynti osastolle on keskussairaalan pääoven kautta. Osastolla tarjotaan neurologisten potilaiden kuntoutusta ja hoitoa, erityisosaamista vaativia lääketieteen ja hoitotyön palveluita sekä monialaista vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. .

Lue myös: Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite ryhtynyt toimenpiteisiin tuhkarokkoepidemian estämiseksi

Kilpailut

Uusimmat