Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueella oli eilisen ukkosen takia 15 vahingontorjuntatehtävää.
Ilmatieteen laitoksen mukaan lännestä lähestyvän säärintaman etupuolelle länteen ja pohjoiseen voi kehittyä voimakkaita ukkoskuuroja ja runsaita sateita.
Syksyllä 2020 pelaajauransa lopettanut Lasse Kukkonen palaa Kärppien organisaatioon. Uuden kehitysjohtajan tehtävänkuvaan kuuluu sekä urheilutoiminnan että koko organisaation yleisen toimintakyvyn kehittäminen.
Urheilumajakassa jutellaan tänään mm. olympiakisoista. Vieraana on Suomen kiekkoleijonia neljissä kisoissa edustanut Lasse Kukkonen.
Perjantaina Oulun Teatterilla PikiTalkissa teemana on suomalainen sisu taiteessa ja urheilussa. Yhtenä keskustelijoista paikalla on Lasse Kukkonen, jota Pookin iltapäivässä aiheesta jututti yhdeksännen luokan TET-harjoittelua suorittava Moona Ollakka.
Veneilijät joutuivat myöhään eilen ukkosen yllättämiksi Perämerellä, kun seurue oli lähtenyt Hailuodosta kohti Kemi-Torniota.
Savukoskella UKK-puistossa Kangas-Rakitsoilla vajaat kymmenen kilometriä lounaaseen Korvatunturilta oli eilen kolme erillistä maastopaloa.
Alkuviikon myrskyt ovat tehneet pahaa jälkeä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun suosituissa retkeilykohteissa. Pahin tilanne on Taivalkoskella Kylmäluoman retkeilyalueella.
Tänään ukkosia esiintyy Pohjanmaalta Koillismaalle yltävällä alueella.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselle on tullut noin sata vahingontorjuntatehtävää. Palopäällikkö Petri Hintikka kertoi vahingoista Pookin iltapäivässä. Hän kertoi, että että meteorologin mukaan tuulen nopeus puuskissa oli jopa 31m/s.
Viime vuonna luistimet naulaan laittanut kärppäikoni Lasse Kukkonen on Vuoden oululainen yli­voi­mai­sel­la ää­ni­saa­liil­la. Forum24:n lukijat valitsivat Kukkosen tunnustuksen saajaksi yli 30 prosentin äänivyöryllä. Muut äänet jakautuivat ehdokkaille tasaisesti. Toiseksi äänestyksessä tuli Oulun yliopiston langattoman tietoliikenteen professori Mehdi Bennis ja kolmanneksi Veikkausliigaan noussut AC Oulu. Lasse Kukkonen palkittiin viikolla myös Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallituksen myöntämällä Pohjois-Pohjanmaa-palkinnolla.
Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaa-palkinnon jääkiekkoilija Lasse Kukkoselle.
Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa. Joonas Hepola nappasi Lasse Kukkosen juttusille heti tiedotustilaisuuden jälkeen.
Kiekkomestaria jututtaa Ari Stenius.
Palo ei levinnyt laajalle alueelle ja rajoittoi sähkökeskuksen läheisyyteen. Talon isäntäväki oli paikalla tapahtumahetkellä. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.
Tahmeasti ottelun aloittanut kärppälauma nappasi ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan, kun HIFK kaatui Raksilassa lopulta 3-2-lukemin. Sankariksi nousi jatkoajalla Tino Metsävainio. Lopputulos: Kärpät - HIFK 3-2je (0-2,1-0,1-0,1-0)