Kuva: Joonas Hepola

Lasse Kukkonen Kärppien kehitysjohtajaksi

21.04.2022 15:21 - Marja Ollakka

Syksyllä 2020 pelaajauransa lopettanut Lasse Kukkonen palaa Kärppien organisaatioon. Uuden kehitysjohtajan tehtävänkuvaan kuuluu sekä urheilutoiminnan että koko organisaation yleisen toimintakyvyn kehittäminen.

Lasse Kukkonen aloittaa tehtävänsä Kärppien kehitysjohtajana toukokuun alussa. Pelaajauran lopettamisen jälkeen Kukkonen on työskennellyt TV-kommentaattorina ja oman yrityksensä, KukkoLasse Oy:n leivissä.

Kukkosen toimenkuva pitää sisällään sekä urheilutoiminnan että koko organisaation yleisen toimintakyvyn kehittämistä. Omalla toiminnallaan hän haluaa edesauttaa Kärppä-yhteisön kasvua ja toimintaa kokonaisvaltaisesti. Urheilupuolella Kukkonen tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä urheilujohtaja Harri Ahon kanssa.

Jo viime kaudella Kukkonen oli mukana Kärppien junioripelaajien kehitystyössä, kun hän tuki nuoria pelaajia mentoroinnin avulla. Nyt hän haluaa kehittää Kärppien pelaajapolkua kokonaisvaltaisesti. Lisäksi hän tulee sparraamaan myös Kärppien Liiga- ja U20-joukkueiden valmentajia ja pelaajia.

Kilpailut

Uusimmat