Uusimmat

Tällä viikolla on odotettu päätöstä jalkapallosarja Ykkösen loppukauden kohtalosta. Eilen illalla päätös vihdoin tuli, ja kautta päätettiin jatkaa.
Kärppien joukkueesta on löytynyt lisätesteissä kolmas koronavirustartunta. Tartunta ei vaikuta muun joukkueen toimintaan. Joukkue palaa yhteisharjoitteluun tänään ja pelaa huomenna Pelicansia vastaan.
Oulun kaupunginhallitus päätti eilen maanantaina kokouksessaan laatia hankintaselvitykset tapahtuma- ja elämysareenan vaihtoehtoisista sijaintipaikoista. Areenaa kaavaillaan joko Raksilan poliisi- ja oikeustalon paikalle tai Raksilan urheilupuistoon.
Radio Pookin Päivän haastattelussa Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.
Meri-Lapin suunnistusseura Suunta 2000 on saanut järjestettäväkseen vuonna 2022 hiihtosuunnistuksen MM-kilpailut sekä nuorten MM-kilpailut ja nuorten EM-kilpailut Kemissä ja Keminmaassa.
Koko Kärppien joukkue testattiin koronaviruksen varalta tartunnan ilmettyä joukkueessa. 35 lisätestistä 34 tuli takaisin negatiivisena.
Ammattiopisto Lappia laajentaa e-urheilutoimintaa kumppanuussopimuksella SJ Esports Oy:n kanssa.
Kärppien Liiga-joukkueessa on todettu toinen koronavirustartunta. Joukkueen karanteenia on pidennetty 26.10. asti. Myös 13 KalPan joukkueen jäsenen katsotaan altistuneen viime perjantain ottelussa.
Kärppien Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Koko joukkue on asetettu karanteeniin.
Koulukiusaaminen on rikos silloin,kun teot täyttävät jonkun rikoksen tunnusmerkistön. Usein tilanteet saavat alkunsa tahallisesta toisen ärsyttämisestä, joka sitten kärjistyy väkivaltatilanteeksi eli pahoinpitelyrikokseksi. Tuolloin voidaan kirjata rikosilmoitus nimikkeellä pahoinpitely. Kiusaamisen seurauksena voi tulla myös muita rikoksia kuten kunnianloukkaus, laiton uhkaus tai varkaus. Lain mukaan15-vuotias on rikosoikeudellisesti vastuussa teoistaan. Vahingonkorvausvelvollisuudelle ei ole laissa määriteltyä alaikärajaa. Käytännössä jo koulunsa aloittava ekaluokkalainen on vahingonkorvausvelvollinen. Lastensuojelulain 25 §velvoittaa viranomaisen tekemään lastensuojeluilmoituksen, kun huoli herää alle18-vuotiaasta.
Ari Steniuksen luotsaamassa Urheilumajakassa jutellaan tänään kamppailulajeista. Kickboxing Team Oulu juhlii pian 20-vuotista taivaltaan. Haastattelussa seuran päävalmentaja Leif Stenius.
Jääkiekon Mestarien liiga (CHL) on päättänyt kokonaan peruuttaa tulevan sarjakauden.