Uusimmat

Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Jaksossa pureudutaan alkaneeseen salibandyn miesten F-liiga kauteen. Haastattelussa on Seinäjoen Peliveljien päävalmentaja Jori Isomäki.
Valoo haluaa tukea yhteistyöllä arvokasta juniorityötä.
Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Jaksossa jututettavana on Suomen Dartsliiton toiminnanjohtaja Veijo Viinikka.
Mikko Myllykoski aloittaa virallisesti tehtävässä 1. lokakuuta.
Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Jaksossa haastattelussa ovat Oulun Kärppien Marko Anttila ja joukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki.
Ruutikankaan Ampumaurheilukeskus on rakenteilla Limigassa, Kasitien varressa. Valmistuessaan Ruutikankaalla tulee olemaan yli 300 ampumapaikkaa 35 radalla, 400–paikkainen ravintola, 2500 autopaikan pysäköintialue ja helikopterikenttä. Alue on yksi Euroopan suurimmista ampumaurheilukeskuksista. Ruutikangas tulee olemaan lisäksi tapahtumakeskus, ja sinne on mahdollista toteuttaa myös muita harrastemahdollisuuksia. Ruutikangas Oy:n toimitusjohtajaa Timo Haatajaa haastatteli Radio Pookin aamussa Paavo Törmi
Miesten pesäpallon suomenmestaruussarjassa Sotkamon Jymy kohtaa tänään Kempeleen Kirin Kempeleessä.
Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Jaksossa haastattelussa ovat voittoisan puolivälieräottelun jälkeen Kempeleen Kirin Tuomas Jussila, Jani Lassila ja joukkueen manageri Sami Saloranta.
Kempeleen Kiri voitti eilen Sotkamon Jymyn 2-0 pesäpallon miesten suomenmestaruussarjan ensimmäisessä välieräottelussa.
Kempeleen Kiri pääsi miesten pesäpallon suomenmestaruussarjassa jatkoon voittamalla eilen Joensuun Mailan.
Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Jaksossa haastattelussa Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara.
Pekka Welling piipahti Radio Pookin studiolla kertomassa tulevasta tempauksestaan, joka alkaa 21. elokuuta.