Uusimmat

Jalkapallon ykkösessä pelaavan KPV:n sisällä on "klikki, joka junailee asioita seuran omistajan selän takana". Näin toteaa kymmenen päivän valmennuspestin jälkeen KPV:n päävalmentajan paikalta potkut saanut Miika Juntunen Radio Pookin aamussa. Paavo Törmi haastattelee
Hyökkääjä Jesse Puljujärvi jatkaa kiekkouraansa Oulun Kärpissä myös ensi kaudella. 22-vuotias Puljujärvi jatkoi sopimustaan seuran kanssa yhdellä vuodella.
Oululaiset jalkapallofanit ovat päässeet tuulettelemaan, kun AC Oulu on voittanut kaikki kuusi ensimmäistä sarjapeliään.
Ensi lauantaina PattU kohtaa Rovaniemen keskuskentällä Sotkamon Jymyn. Peli alkaa lauantaina klo. 17.00 ja ehkäpä tähän maailman pohjoisimpaan koskaan pelattuun miesten Superpesis otteluun mahtuu koronarajoitusten aikana noin 1600 katsojaa tutustumaan pesäpalloon.
AC Oulu ja Oulun Luistinseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on entistä vahvempi ja selkeämpi pelaajaputki Oulun alueen junioripelaajille.
Pattijoen Urheilijoiden Sami Haapakoski on yltänyt miesten Superpesiksessä liki mahdottomana pidettyyn saavutukseen.
Radio Pookin haastattelussa Visit Levin markkinointijohtaja Maija Palosaari. Levi sijaitsee 170 km Napapiiriltä pohjoiseen. Kuuntele millainen matkailukohde löytyy Tunturi-Lapista.
26-vuotias tsekkiläinen puolustajapelaaja Libor Sulak siirtyy Oulun Kärppiin yksivuotisella sopimuksella.
Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa. Joonas Hepola nappasi Lasse Kukkosen juttusille heti tiedotustilaisuuden jälkeen.
Kari Eriksson kertoi tänään Pookin iltapäivässä huomenna käynnistyvistä Oulun raveista.
Ari Steniuksen jututettavana Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.
Miesten Superpesis alkaa 2. heinäkuuta, jolloin 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta. Koronaviruspandemia toi superpesiskauden ylle tummia pilviä, jotka ovat nyt häviämässä. Pesäpalloliitossa ollaan todella tyytyväisiä liiton ja seurojen yhteisestä päätöksestä. Liitto ja seurat huomioivat vastuullisuuden kaikissa tilanteissa ja odottavat yhä tarkkoja ohjeita aluehallintovirastoilta.