Uusimmat

"Suomessa asuu fiksua ja älykästä porukkaa, joka on rakentanut hienon maan." Näin sanoo pikkuhuuhkajia valmentava Juha Malinen. Tähän perustuen hän uskoo myös siihen, että jalkapallokin osataan Suomessa hoitaa hyvin. Paavo törmi tapasi Juha Malisen FC Raahen tilaisuudessa eilen.
Radio Pookin Päivässä vieraana mediapersoona Lauri Salovaara, joka kertoo uudesta tempauksestaan. Uusin tavoite on Helsinki International Horse Show, jossa hän haluaa kilpailla lokakuussa.
Radio Pookin Iltapäivässä vieraana Pohjolan Hevosystävät ry:n puheenjohtaja Kari Eriksson.
Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana piipahti tänään Raahen kaupungin rakennetun ympäristön lautakunnan puheenjohtaja Niilo Ojala
Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti hiihdettiin eilen Nivalassa Pyssymäen ulkoilualueella.
Oulun pääkirjastosta voi torstaista 19.12. lähtien lainata urheilu- ja kulttuuritapahtumien kausikortteja.
Kuusi raahelaisseuraa on valmistellut Raahen seudun uimahallisäätiölle yhteisen esityksen Arina Areenan laajentamisesta. Kasvavien harrastajamäärien ja kenttäpulan vuoksi rakentamista esitetään vuodelle 2020.
Ahmat ry, Kiekko-Laser juniorit ry, Kiekko-Oulu ry, Kiimingin Kiekkopojat ry, Limingan Kiekko ry, Muhoksen Jääklubi ry ja Oulun Kärpät 46 ry ovat solmineet viisivuotisen seurayhteistyösopimuksen.
Ari Steniuksen vieraana Juha Salonen.
Viime kaudella Ykkösessä Ekenäs IF:ää edustanut, alunperin Helsingistä lähtöisin oleva Rantanen tuo AC Oulun keskikentän keskustaan pallollista osaamista, monipuolista syöttövalikoimaa ja erikoistilanneuhkaa. Aiemmin mm. PK-35:ssa ja HIFK:ssä pelannut Rantanen kirjautti kuluneen kauden Ykkösessä kuusi maalia ja viisi maalisyöttöä ja oli yksi EIF:n runkopelaajista.
Maalivahti Patrik Rybár on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen jääkiekkoseura Oulun Kärppien kanssa.