Projektipäällikkö Kimmo Paajasta Oulun ammattikorkeakoulusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Huoltovarmuuskeskus käynnistää koululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden koronatestien jaon kunnille ja kuntayhtymille.
Koronavirustartuntojen määrä jatkuu korkeana Soiten alueella.
Oulun joulunavaus on peruttu pahentuneen koronatilanteen takia.
Oulun kulttuuritapahtumayhdistys on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä kaksivuotisen apurahan kulttuurimatkailun kehittämiseen.
Lapin aluehallintoviraston johtaja Leena Räsästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Mikä kiertää terassin lyhtyä Juha Tapion hittikappaleessa? Ota selvää, kuinka hyvin tunnet suosikkilaulajan lyriikat.
Oulun Kärppien miesten jääkiekkojoukkueen jäsenellä pikatestissä todettu koronaviruslöydös on PCR-testissä vahvistunut negatiiviseksi.
Oulun Pöllökankaan koulussa koronakaranteeni on purettu virheellisen testituloksen vuoksi.
Pohjois-Pohjanmaan liitto on myöntänyt professori Simo Saarakkalan johtamalle hankkeelle 172 000 euron rahoituksen Euroopan aluekehitysrahastosta uuden diagnostisen koronavirustestin kehittämiseen. Uusi testi perustuu infrapunaspektroskopiaan ja sen kehittelyssä hyödynnetään tekoälyä. Valmistuttuaan testi voi lisätä koronavirusinfektioon liittyvää testauskapasiteettia merkittävästi nykyisestä.
Oululaislähtöinen iSTOC on tuonut markkinoille pikatestejä, joilla esimerkiksi sormenpäästä otetusta verinäytteestä pystytään havaitsemaan elimistön muodostamat vasta-aineet erilaisille tartuntataudeille.
Limingan Niittomiehet järjestää ensi maanantaina 26.8. Cooperin testi- ja musiikkitapahtuman urheilukentällä. Ari Kettukankaan jututettavana lajista ja tapahtumasta Timo Kääriäinen.
Ilmatieteen laitos on yhteistyössä VTT:n ja Lapin Ammattikorkeakoulun kanssa toteuttanut Sodankylän lentokentälle monipuolisen 5G-testiverkkoa hyödyntävän testi- ja pilotointiympäristön.
Suomen ensimmäisen 5G-testiverkon toiminta laajenee Oulussa. Projektipäällikkö Atso Hekkalaa VTT:ltä haastattelee Jussi Häkkilä.