Oulun kaupunki kysyi viime viikolla robottipuheluilla mielipiteitä kaupungin osallisuus- ja vaikuttamismahdollisuuksista sekä niiden kehittämistarpeista.
Oulun kaupunki kysyy tällä viikolla robottipuheluilla mielipiteitä kaupungin osallisuus- ja vaikuttamismahdollisuuksista sekä niiden kehittämistarpeista.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa on leikattu robottiavusteisesti noin 65 keuhkojen syöpää sairastavaa potilasta. Vaikka robottikirurgian potilasmäärä on vielä pieni, potilashyödyt ovat merkittävät.
Ari Kettukankaan jututettavana myyjä Ville Koutonen.
Oulun yliopistollisesta sairaalasta lasten ja naisten osaamiskeskuksen erikoislääkäri Anna Terhoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunki ja Oulun yliopisto toteuttavat ensi maanantaina Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon asukkaille ja yrittäjille puhelinkyselyn, jossa tiedustellaan mielipiteitä entisten kuntakeskusten tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Palvelupäällikkö Lotta Löfbergiä Oulu10-palveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupungin keskitetyn asiakaspalvelun Oulu 10:n palvelupäällikkö Lotta Löfbergiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa aloitetaan robottiavusteiset keuhkosyöpäleikkaukset ja suolistosyövän kirurginen hoito laajenee.
Tekonivelkirurgian vastuulääkäri Ari-Pekka Puhtoa Oulun yliopistollisesta sairaalasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopiston GEOBOT-hankkeessa on kehitetty uusia geopolymeeri- ja keraamimateriaaleja metalliteollisuuden kuonista, mineraalivillajätteistä sekä rikastushiekasta.
5G-Safe-hankkeen projektipäällikkö Tiia Ojanperää VTT:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Mm. Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden kehittämä ja testaama LEA-robottirollaattori on valittu EU:n komission listauksessa niiden hankkeiden joukkoon, joilla on vaikutettu eniten ikäihmisten aktiiviseen ja hyvään ikääntymiseen Euroopassa. Teknologia-asiantuntija Jaana Kokkoa Oulun kaupungin hyvinvointipalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oululaisvetoiselle robottien hyödyntämistä teollisuuslaitoksissa tutkivalle hankkeelle on myönnetty lähes neljä miljoonaa euroa.