Viime joulukuussa Kuusamon Rukalla avattu ravintola Tapio sai eilen kansainvälisen ravintola-alan tunnustusjärjestelmä The Michelin Guiden Michelin-tähden.
Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi eilen 44-vuotiaan miehen epäiltynä kokkolalaisessa ravintolassa viime sunnuntain vastaisena yönä tehdystä taposta.
Oulun seudun ympäristötoimen tekemän selvityksen mukaan ravintoloiden valmistamien ja pakkaamien ruoka-annosten mikrobiologisessa laadussa on yhä parannettavaa.
Yökerhoja ja baareja operoiva Restaurations Kompagniet Finland Oy on aloittanut muutosneuvottelut, jotka koskevat yhtiön koko henkilöstöä.
Tutkittujen raaka-ainelihanäytteiden mikrobiologinen laatu oli hyvä, mutta kahdessa näytteessä todettiin shigatoksiineja tuottavaa E. coli- eli STEC-bakteeria.
Ravintolassa ja sen ulkopuolella häiriköinyt mies menehtyi eilen Pietarsaaressa.
Tunturiviihde Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkunen, joka jatkaa myös nykyisessä tehtävässään. Yrityskaupan myötä Oulun Kärpät -konserni työllistää vakituisesti keskimäärin 250 henkeä, ja sen liikevaihto tulee olemaan noin 30 miljoonaa euroa.
Palvelualojen ammattiliitto PAM ja työnantajia edustava Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa pääsivät tänään sopimukseen hiihtokeskusalan työntekijöitä koskevasta työehtosopimuksesta.
Palvelualojen ammattiliitto PAMin ja työnantajia edustavan Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan välinen sovittelu hiihtokeskusalan työehdoista ja palkoista päättyi eilen tuloksettomana.
Palvelualojen ammattiliitto katkaisi tänään työehtosopimusneuvottelut Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan kanssa.
Original Sokos Hotel Arinan hotellinjohtaja Päivi Kaarlela ja muusikko Heikki Hallanoro olivat Marjan jututettavina Pookin iltapäivässä kertomassa Venn-ravintolasta.
Eilen järjestetyssä PRO-gaalassa palkittiin ravintola- ja keittiöalan ammattilaisia.
Jos tautitilanne muuttuu tai sairaalakuormitus nousee merkittävästi, valtioneuvosto harkitsee ravitsemisliikkeitä koskevia rajoituksia uudelleen.
Tänään tuli voimaan valtioneuvoston asetusmuutos, jolla rajoitetaan ravitsemisliikkeiden toimintaa koronan takia.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tarkasti elo-syyskuun aikana yhteensä 76 ravintolaa Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Alkoholiylitarkastaja Sari Koskea Pohjois-Suomen aluehallintovirastosta haastattelee Jussi Häkkilä.