Molemmissa tutkinnoissa keskeisinä turvallisuushavaintoina nousivat esille puutteet harjoitusten suunnittelussa.
Seppo Ihalaista Merituulikeskusprojektista haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomalainen Green North Energy on tehnyt aiesopimukset vety- ja ammoniakkilaitosten perustamisen selvityksestä Porin ja Kemin kaupunkien kanssa.
Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Sporttikympin haastattelussa Porin Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela, joka valmensi ensimmäisellä ja viimeisellä kaudellaan joukkueensa Suomen mestariksi.
Pookin lähetyksistä voi nauttia nyt myös Yyterissä aurinkoa palvoen. Kotimaisen tanssimusiikin parhaat kajahtavat satakunnassa taajuudella 107,9 MHz.
Rakennusalan opiskelija Tuukka Jylkäs voitti kultaa talonrakentamisessa, Veikko Kestilä hopeaa Cad-suunnittelussa, Anni Setälä pronssia rakennuspinnoittamisessa, Kalle Rantakupari pronssia putkiasennuksessa ja Oskari Virkberg pronssia eSports-näytöslajissa.
Fingerpori -sarjakuvan luoja Pertti Jarla on yksi Oulun tämänvuotisen sarjakuvafestivaalin päävieraista.
Eilen aamupäivällä Raaseporin onnettomuudessa menehtyi kolme varusmiestä. Yksi heistä on kotoisin Kokkolasta ja yksi Pedersörestä.
Raahen Teatterin seuraava ensi-ilta, Pertti Jarlan sarjakuvaan pohjautuva Fingerpori-näytelmä ensiesitetään huomenna perjantaina. Raahen Teatterin johtaja, ohjaaja Toni Kettukangasta haastattelee Jussi Häkkilä.