Ylikonstaapeli Antti Tikkasta Oulun poliisilaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisin mukaan Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa on varastettu polkupyöriä touko- ja kesäkuun aikana enemmän kuin tammi-huhtikuussa.
Poliisin mukaan tammi-huhtikuun aikana on Oulun poliisilaitoksen alueella varastettu yhteensä 354 polkupyörää.
Ylikomisario Jyrki Kivirintaa Oulun poliisilaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pellon kunnanjohtaja Eero Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Yksi ihminen menehtyi eilen rekka-auton ja polkupyöräilijän välisessä liikenneonnettomuudessa Evijärvellä.
Oulun poliisilaitos aloittaa polkupyöräpoliisitoiminnan Oulun kaupungin keskustassa. Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä oli Ylikonstaapeli Antti Tikkanen.
Poliisi valvoo pyöräilijöiden näkyvyyttä tehostetusti tulevina viikkoina koko Oulun poliisilaitoksen alueella. Valvonnan tavoitteena on muistuttaa tiellä liikkujia pimeässä näkymisen tärkeydestä.
Poliisi pyytää omistajia kiinnittämään huomiota mm. pyörien lukitukseen. Vaijerilukolla ja ns. pinnalukolla varustetut pyörät on helppo nostaa esim. auton kyytiin lukittunakin, eikä pyörävarkaalla siten ole tarvetta lukkojen murtamiseen tai katkaisuun.
Polkupyörällä liikkeellä ollut vuonna 1966 syntynyt Uusikaarlepyyssä asuva mies menehtyi tänään aamulla Pedersöressä jäätyään kuorma-auton alle.
Oulun poliisi yllätti polkupyöräilijät viime lauantaina Oulussa jakamalla valvonnan yhteydessä sakkojen ja huomautusten lisäksi valottomille pyöräilijöille myös polkupyörän valoja.
Pyöräilykuntien verkoston toiminnanjohtaja Matti Hirvosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisi valvoi viime torstaina ajovalojen käyttöä. Valvonnan kohteena olivat niin autojen kuin polkupyörien valot.