Digillä terveysvalmennusta -hankkeen projektipäällikkö Erika Kukkosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Hankkeen projektipäällikkönä toimii Seija Kemppainen Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Hanke toteuttaa Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelmaa, jonka kärkiteemoja ovat osallisuus sekä lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvä ja sujuva arki.
Oulun yliopistosta erityisasiantuntija Hanna Saarelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pakolaisperheille ennaltaehkäisevää tukea tarjoava työskentelymenetelmä on saanut sosiaalialan Hyvä käytäntö -palkinnon.
Turvallinen Oulu-hankkeen projektikoordinaattori Iida-Maria Bimbergiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Sylva ry:n toiminnanjohtaja Marika Aroa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisi on saanut selvitettyä tammikuussa Oulussa tapahtuneen perhesurman ja päättänyt asiaa koskevan esitutkinnan.
Marja jututti Jaska Mäkystä Pookin iltapäivässä. Elämäkertakirja ilmestyi juuri ja myös uuden yhteistyön myötä syntynyt sinkku näki päivänvalon.
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston mukaan Pulkkilan Ojantakasen sijaishuoltoyksikössä on ryhdytty tarvittaviin asianmukaisiin korjaaviin toimenpiteisiin niiden epäkohtien suhteen, jotka eduskunnan apulaisoikeusasiamies ja aluehallintovirasto olivat aiemmin havainneet.
Oulun hiippakunnassa mm. henkisestä huollosta vastaava hiippakuntasihteeri Mirva Kuikkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Muhoksen kirkko on avoinna hiljentymistä varten eilen uutisoidun perhetragedian vuoksi.
Oulun keskustassa olevasta majoitusliikkeestä löydettiin tänään kuolleena nainen ja kaksi lasta. Äidin epäillään surmanneen kaksi lastaan ja itsensä.
Oulun varhaiskasvatusjohtaja Miia Kemppiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemiläisille tehdyn kyselyn mukaan kemiläisperheet kaipaavat tukea huoltajuus- ja elatusasioissa, vanhemmuudessa, kasvatusasioissa ja terveydessä.
Hankepäällikkö Emilia Sälestä Perhehoitoliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Esimerkiksi ruokailun tarvetta etäopetuksessa oleville lapsille kartoitettiin viikolla 13, ja kyselyn tulos oli, että hyvin harvat perheet halusivat lastensa tulevan koululle syömään. Huoltajilta tuli kuitenkin paljon viestejä siitä, että ruoka-apu olisi monessa perheessä tarpeen. Raahen kaupungin poikkeusolojen johtoryhmän valmistelun myötä tähän vastataan nyt ruokakassin muodossa. Ruokakassi sisältää ravitsemuksellisesti kahden viikon kouluateriat, ja se noudetaan erikseen määriteltävästä paikasta Raahen tai Vihannin alueella. Jakelu jatkuu 13. toukokuuta saakka tai koulujen etäopetuksen ajan. Koska Raahessa suositelllaan perheiden pitävän lapset kotona ja käyttävän varhaiskasvatuspalveluita vain välttämättömissä tilanteissa, laskutetaankin nyt vain ajalta, jolloin lapsi on ollut varhaiskasvatuksessa. Poikkeuksellinen menettely maksuhyvitysten osalta on voimassa 31. heinäkuuta asti.